Λιόγας: «Όλοι πολέμησαν...»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Λιόγας: «Όλοι πολέμησαν...»

bet365

Ο Ηλυσιακός «πάλεψε» απέναντι στον Πανιώνιο, αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικητής από τη Νέα Σμύρνη, με τον Δημήτρη Λιόγα όμως να μένει ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών του.

«Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο. Ήμασταν ανταγωνιστικοί και ίσως να είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε αυτό το παιχνίδι, όμως στα τελευταία δέκα λεπτά ο Πανιώνιος πήρε καθοριστικά επιθετικά ριμπάουντ που έκριναν ματς υπέρ του. Αν είχαμε αντέξει την κούραση και τον ρυθμό Πανιωνίου και είχαμε μείνει συγκεντρωμένοι στα ριμπάουντ, ίσως να τα είχαμε καταφέρει. Οι γκαρντ θα μπορούσαν να είχαν οργανώσει καλύτερα τις επιθεσεις, όμως δεν έχω παράπονο από κανέναν. Είμαι πολύ ευχαριστημένος από όλους. Ολοι πολέμησαν», δήλωσε ο προπονητής του Ηλυσιακού.

Ο Παναγιώτης Καυκής ανέφερε: «Ξέραμε πως ο Πανιώνιος προερχόταν από κουραστικό παιχνίδι και θέλαμε να το εκμεταλλευτούμε. Θέλαμε να μείνουμε κοντά στο σκορ ως το τέλος και τα καταφέραμε. Δεν καταφέραμε όμως να πάρουμε τη νίκη. Στις κρίσιμες φάσεις χάσαμε σημαντικά επιθετικά ριμπάουντ και ο Πανιώνιος πήρε μια διαφορά που δεν την έχασε ποτέ. Κρατάμε την επιθετικότητα που δείξαμε. Εχουμε πει ότι σε κάθε αγώνα θα δίνουμε το 100% μας και στο τέλος θα κάνουμε ταμείο».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα