Φλεβαράκης: «Δείξαμε πάλι πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε»

Γιάννης Ράμμας
Φλεβαράκης: «Δείξαμε πάλι πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε»

bet365

Παρότι θα ήθελε καλύτερη εικόνα στα τελευταία λεπτά, ο Κώστας Φλεβαράκης ήταν αδύνατον να μην έχει μείνει ευχαριστημένος απ' την εντός έδρας νίκη των Τρικάλων επί του Π.Α.Ο.Κ. (87-76) για το 2-5 στην Α1.

«Κατ' αρχήν να συλλυπηθώ τον κόουτς Μαρκόπουλο (σ.σ. ο αδερφός του, Γιώργος, έφυγε απ' τη ζωή λίγο νωρίτερα) και τον Χάρη για την απώλεια του συγγενικού προσώπου τους. Ήμασταν πολύ καλύτεροι, μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, δουλέψαμε πολύ καλά και δείξαμε γι' ακόμη μία φορά πόσο ανταγωνιστικοί είμαστε. Είχαμε το σκεπτικό να διώξουμε το παιχνίδι από κάποιους παίκτες-κλειδιά και να το προσανατολίσουμε σε κάποιους άλλους, που θεωρούσαμε ότι μας βολεύουν. Η απόδοσή μας για 3 δεκάλεπτα ήταν πάρα πολύ καλή, φυσικά στο τέταρτο λίγο το άγχος, λίγο η πίεση του Π.Α.Ο.Κ., κάποια λάθη συγκέντρωσης, η προσμονή, αν θέλετε, μίας πολύ μεγάλης νίκης, δεν τελειώσαμε, όπως θα ήθελα, το παιχνίδι. Παίζαμε, όμως, κόντρα σε μία απ' τις μεγάλες ομάδες του Πρωταθλήματος και για μία ομάδα σαν κι εμάς αυτή είναι μία πολύ μεγάλη νίκη. Καλή συνέχεια στον Π.Α.Ο.Κ. τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Ευρώπη και "συγχαρητήρια" στους παίκτες και των 2 ομάδων. Συνεχίζουμε την επόμενη εβδομάδα με το επόμενο παιχνίδι (σ.σ. 1/12, @ Ρέθυμνο)» είπε στη συνέντευξη Τύπου ο 44χρονος άλλοτε προπονητής του «δικεφάλου του βορρά».

Απ' την πλευρά του, ο εκ των πρωταγωνιστών της νίκης των Τρικάλων, Κρις Έβανς (11π., 12ρ., 1ασ., 2κλ., 1λ.), σχολίασε: «Προπονηθήκαμε πολύ καλά όλη την εβδομάδα για το παιχνίδι και προετοιμαστήκαμε εξαιρετικά. Είχαμε πολύ ενέργεια, παίξαμε καλά στην άμυνα και ακολουθήσαμε πιστά τις οδηγίες του προπονητή μας. Θέλαμε να αποδείξουμε ότι η βαθμολογική θέση μας δεν είναι αυτή, θέλουμε να συνεχίσουμε την προσπάθεια σε κάθε παιχνίδι, να ικανοποιούμε τους φιλάθλους μας όχι μόνο στα εντός, αλλά και στα εκτός έδρας παιχνίδια, όπου επίσης πρέπει να αναζητήσουμε νίκες».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα