Μοίρασαν δώρα και εισιτήρια παίκτες των Τρικάλων και του ΠΑΟΚ

Gazzetta team
Μοίρασαν δώρα και εισιτήρια παίκτες των Τρικάλων και του ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Στο κατάστημα της Forthnet στα Τρίκαλα βρέθηκαν σήμερα το πρωί (23/11) παίκτες των Τρικάλων και του ΠΑΟΚ λίγες ώρες πριν τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 7η αγωνιστική της Α1.

Αναλυτικά:

Για λογαριασμό της Τρικαλινής ομάδας παρέστησαν ο αρχηγός της ομάδας Γιώργος Φούντας και ο Χαλίντ Μουτακαμπίρ ενώ τον ΠΑΟΚ εκπροσώπησαν οι Νίκος Καλλές και Βαγγέλης Μαργαρίτης.

Το Κατάστημα Forthnet στα Τρίκαλα έδωσε την δυνατότητα στους φίλους του μπάσκετ να δουν από κοντά τα αστέρια της ομάδας της πόλης μας και του ΠΑΟΚ και παράλληλα να κερδίσουν εισιτήρια για τον αγώνα μεταξύ των δύο ομάδων.

Τα αστέρια των δύο συλλόγων υπέγραψαν αυτόγραφα, μοίρασαν μπάλες και παράλληλα φωτογραφήθηκαν με τους φίλους του αθλήματος που παραβρέθηκαν στην εκδήλωση. Επίσης, πέντε τυχεροί συμμετείχαν στην κλήρωση και κέρδισαν 5 διπλά εισιτήρια για τον αγώνα Τρίκαλα BC Aries – ΠΑΟΚ.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα