«Σπανούλης, η ιδανική επιλογή για το βραβείο»
Για τον Βασίλη Σπανούλη και το βραβείο αθλητισμού Giuseppe Sciacca που θα παραλάβει την προσεχή Πέμπτη μίλησε η γενική γραμματέας των διεθνών βραβείων, Βίκυ Μπαφατάκη.
«Το αξίζει απόλυτα, γιατί πρόκειται για έναν αθλητή με πλούσιο ταλέντο, προσωπικές διακρίσεις και πολλές επιτυχίες με την ομάδα του, ενώ παράλληλα έχει ήθος, αξίες και είναι ένας καλός οικογενειάρχης. Αποτελεί ένα πρότυπο αθλητή για τους νέους και γι’ αυτό κρίθηκε ιδανική επιλογή για το συγκεκριμένο βραβείο», τόνισε η γενική γραμματέας των διεθνών βραβείων, Βίκυ Μπαφατάκη, μιλώντας στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
