Ματσιούλις: «Αποτελεσματικοί σε άμυνα & επίθεση»

Ματσιούλις: «Αποτελεσματικοί σε άμυνα & επίθεση»

Στέλλα Παπαδοπούλου
Ματσιούλις: «Αποτελεσματικοί σε άμυνα & επίθεση»

bet365

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Πανιώνιο (17/11, 19:15, Δ.Τ.) κι ο Γιόνας Ματσιούλις θέλει η ομάδα του να παρουσιαστεί καλύτερη και πιο αποτελεσματική σε άμυνα κι επίθεση.

Οι «πράσινοι» καλούνται να αφήσουν πίσω την ήττα από την Μακάμπι Τελ Αβίβ κι ο 28χρονος Λιθουανός φόργουορντ τόνισε στο esake.gr για την αναμέτρηση στο Ο.Α.Κ.Α.: «Ο Πανιώνιος είναι μια καλή ομάδα και το έχει αποδείξει πέρυσι, αλλά και στη φετινή περίοδο, παρά τις αλλαγές που έχει κάνει στο έμψυχο δυναμικό του. Είναι ένα σημαντικό, δυνατό παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, καλύτεροι και αποτελεσματικοί και στην άμυνα και στην επίθεση. Είχαμε αρκετά προβλήματα μέχρι τώρα εξαιτίας τραυματισμών και κούρασης, αλλά θα πρέπει να τα ξεπεράσουμε και να κοιτάξουμε τη συνέχεια, παιχνίδι με παιχνίδι».

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος από την πλευρά του: «Ο Πανιώνιος είναι μια ομάδα με πολύ γεμάτο ρόστερ, έχει βάθος σε όλες τις θέσεις. Στην άμυνα προσπαθούν να πιέσουν πολύ, ιδιαίτερα τις πρώτες πάσες και θέλουν να "βγάλουν" τον αντίπαλό τους από τη δική του τακτική, από το δικό του πλάνο. Στην επίθεση ως ομάδα θέλει να τρέξει, έχει παίκτες που τρέχουν στον αιφνιδιασμό, ενώ στις σετ, στις οργανωμένες επιθέσεις έχει πειθαρχία και μένει στο πλάνο της».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα