«Πόλεμος» ανάμεσα σε Τζένινγκς και JR Σμιθ!
«Για να καταλάβω, ο αδελφός του J.R Smith είναι στο ΝΒΑ, αλλά ο Που Τζέτερ και ο Μπόμπι Μπράουν όχι. Πείτε με hater, αλλά δε μου αρέσει!!!», έγραψε στο twitter ο Μπράντον Τζένκινς, αλλά το απέσυρε, καθώς λίγο μετά τον αγώνα των Νικς με τους Χοκς, o JR Σμιθ φέρεται να έγραψε στον λογαριασμό του ένα απειλητικό μήνυμα για την σωματική ακεραιότητα του γκαρντ των Πίστονς!
Μάλιστα, το θέμα είχε και συνέχεια, με τον γκαρντ των Νικς να γράφει: “δεν σέβομαι καθόλου τα παιδάκια που ανοίγουν το στόμα τους στο twitter και μετά σβήνουν τα tweets τους!”
Ο JR Σμιθ κλήθηκε να σχολιάσει το γεγονός και φρόντισε να σβήσει τη φωτιά που έχει ανάψει... “Αν τον απείλησα; Όχι. Υπάρχει τρόπος για να απειλήσεις κάποιον και δεν είναι αυτός. Δεν είναι τόσο σοβαρό. Κάθε καλοκαίρι πηγαίνω στο Λος Άντζελες όπου μένει και τον βλέπω. Δεν ξέρω πώς πήρε τόση έκταση όλο αυτό το θέμα”, δήλωσε.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.