Γκαγκαλούδης: «Είμαστε για γέλια!»

Gazzetta team
Γκαγκαλούδης: «Είμαστε για γέλια!»

bet365

O Γιάννης Γκαγκαλούδης δεν έκρυψε τα λόγια του για τη βαριά ήττα στα Τρίκαλα, ενώ ο Γιώργος Καλαφατάκης παραδέχτηκε πως ήταν δύσκολη μέρα για την ομάδα του.

Ο τεχνικός του Ίκαρου είπε για την ήττα στα Τρίκαλα: «Για μας και για εμένα είναι μια πολύ άσχημη μέρα. Θεωρώ πως είναι μια από τις χειρότερες ήττες στην καριέρα μου. Είμαι είκοσι χρόνια στην Α1, τριάντα χρόνια προπονητής και ανήμερα των γενεθλίων μου περίμενα ότι τα παιδιά θα μου κάνουν δώρο μια καλή εμφάνιση και ίσως τη νίκη. Δυστυχώς έτσι είναι η ζωή. Έχω μάθει και σε χειρότερα. Με μια ήττα με τέτοια διαφορά ότι και να πεις δεν θα πιάσει τόπο».

Ο Γιάννης Γκαγκαλούδης από την πλευρά του: «Μην αλλάξετε λέξη από ότι πω... Είμαι 36 ετών και στην ζωή μου έχω μάθει στα δύσκολα να είμαι πάντα μπροστά και να μην κρύβομαι, θα πω ένα πράγμα: Είμαστε για γέλια! Η ευθύνη είναι καθαρά δικιά μας των παικτών, γιατί αν δείτε κάθε εβδομάδα τη δουλειά κάνουμε στην προπόνηση αυτό το έκτρωμα που παρουσιάζουμε στο παιχνίδι, είναι ανεξήγητο.

Νομίζω ότι μέχρι την Παρασκευή είμαστε εμείς και το Σάββατο εμφανίζονται κάποιοι άλλοι παίκτες. Η Α1 στην Ελλάδα, ότι και να λένε κάποιοι, δεν παύει να είναι ένα από τα καλύτερα πρωταθλήματα της Ευρώπης. Και αν από την αρχή δεν δείξεις ένα καλό πρόσωπο για να σε σέβονται οι αντίπαλοι, οι διαιτητές, όλοι θα πας άπατος».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα