«Εξαφανισμένος ο Παπανικολάου!»

Θάνος Σαρρής
«Εξαφανισμένος ο Παπανικολάου!»
Απογοητευμένοι από το ξεκίνημα του Κώστα Παπανικολάου στη Μπαρτσελόνα είναι οι Καταλανοί της Sport, που... ψάχνουν να βρουν τη «χρυσή» μεταγραφή της ομάδας τους.

«Ο νεαρός παίκτης, ο οποίος υπέγραψε στην τιμή του... χρυσού, δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες στην αρχή της σεζόν». Η καταλανική Sport ξεκινάει με αυτόν τον τρόπο το κείμενό της για τον Έλληνα φόργουορντ, τον οποίο συνδέει με το συνολικό κακό ξεκίνημα της ομάδας του Τσάβι Πασκουάλ. Οι Μπλαουγράνα υποδέχονται την Παρασκευή την ΤΣΣΚΑ και μετά τις δύο ήττες από Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ και Ναντέρ, θέλουν τη νίκη για να αντιστρέψουν το κακό κλίμα.

Η Sport στέκεται στην περίπτωση του Παπανικολάου: «Ήρθε στο σύλλογο με στόχο να κάνει τον Πιτ Μάικλ να ξεχαστεί, αλλά δεν έχει δείξει την ικανότητά του στο σκοράρισμα, ούτε και τα ηγετικά χαρακτηριστικά που ζητούνται από έναν παίκτη της ποιότητάς του, ο οποίος ήρθε για να ηγηθεί της ομάδας», τονίζουν, ενώ αναφέρουν ότι στον Ολυμπιακό ήταν από τους παίκτες-κλειδιά στις back to back Ευρωλίγκες. Παράλληλα, το άρθρο τεκμηριώνεται με αναφορά στους αριθμούς του «Παπ», υποστηρίζοντας ότι η καλύτερη εμφάνιση ήταν στο ντεμπούτο του.

Κλείνοντας, τονίζει ότι δεν θα ήταν λάθος από τον Πασκουάλ να του ζητήσει να έχει περισσότερη συμμετοχή στο παιχνίδι, αφού «πρέπει να είναι ένα από τα σημεία αναφοράς αυτής της ομάδας και μέχρι στιγμής είναι εξαφανισμένος»...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.