«Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Διαμαντίδη»

Γιάννης Ράμμας
«Ανυπομονώ να αντιμετωπίσω τον Διαμαντίδη»
Ο Τσαρλς Τζένκινς συνέλεξε πληροφορίες για την αγωνιστική αξία του Δημήτρη Διαμαντίδη και δήλωσε ανυπόμονος να τον συναντήσει στο παρκέ.

«Έχω ακούσει πως το πόιντ γκαρντ τους είναι απ' τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη. Ανυπομονώ για το τζάμπολ, για εμένα είναι μία μεγάλη πρόκληση να αντιμετωπίσω έναν απ' τους καλύτερους. Απ' τους παίκτες του Παναθηναϊκού γνωρίζω μόνο τον Τζέιμς Γκιστ, με τον οποίο έχω βρεθεί μαζί σε μερικά camps του ΝΒΑ» είπε στα σερβικά Μέσα ο 24χρονος Αμερικανός γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα και συνέχισε εν όψει 3ης αγωνιστικής του δ' ομίλου της Ευρωλίγκας απέναντι στον Παναθηναϊκό στην Pionir του Βελιγραδίου (1/11, 21:30/Δ.Τ.):

«Έπειτα τη βαριά ήττα απ' τη Μακάμπι Τελ Αβίβ, καταφέραμε να νικήσουμε τη Σζολνόκι (σ.σ. στην Αδριατική Λίγκα) και να ανεβάσουμε την ψυχολογία μας και να διορθώσουμε μερικά στοιχεία στο παιχνίδι μας. Ο Παναθηναϊκός χωρίς αμφιβολία είναι μία σπουδαία ομάδα, αλλά για εμάς στην Ευρωλίγκα όλοι οι αντίπαλοι είναι έτσι. Είμαστε με την πλάτη στον τοίχο έπειτα τις αρχικές 2 ήττες, επομένως δεν έχουμε άλλη επιλογή απ' το να κυνηγήσουμε τη νίκη, ανεξαρτήτως δυναμικότητας του αντιπάλου».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.