«Εμείς είμαστε η Μακάμπι. Ποιοι στον π***** είστε εσείς;»

Γιάννης Ράμμας
«Εμείς είμαστε η Μακάμπι. Ποιοι στον π***** είστε εσείς;»
Οι φίλοι της Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχθηκαν τον Ερυθρό Αστέρα με ένα υβριστικό πανό, το οποίο δε θα μπορούσε να μείνει ασχολίαστο από πλευράς σερβικής ομάδος.

«WE ARE MACCABI. WHO THE F*** ARE YOU?» ήταν το μήνυμα των φίλων της ισραηλιτικής ομάδος στη Nokia Arena απέναντι στην πρωτάρα στην Ευρωλίγκα σερβική ομάδα, η οποία υπέστη τη δεύτερη ήττα της (96-82 στις 24/10) στον δ' όμιλο της διοργάνωσης, όπου συμμετέχει κι ο Παναθηναϊκός.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ερυθρού Αστέρα εξέφρασε την απέχθειά της για το πανό, μη ξεχνώντας να προσθέσει και μία δόση... αντεπίθεσης.

«Φαίνεται πως οι φίλοι της Μακάμπι προσπάθησαν να βρεθούν στο επίκεντρο της δημοσιότητας όπως οι οπαδοί του Ερυθρού Αστέρα έπειτα την αναμέτρηση απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν σε ένα κατάμεστο γήπεδο, όπου δημιούργησαν μία αξιομνημόνευτη ατμόσφαιρα, για την ομάδα μιλούσε όλη η μπασκετική Ευρώπη (σ.σ. δείτε εδώ την υπόκλιση των φίλων της ρωσικής ομάδος έπειτα τη μεταξύ τους αναμέτρηση στο Βελιγράδι στην πρεμιέρα). Ωστόσο, διάλεξαν το λάθος μονοπάτι, αμαυρώνοντας τη φήμη της ομάδος τους, ενώ οι Delije (σ.σ. Ατρόμητοι Πολεμιστές) ως έχουν δικαίωμα επευφημούσαν καθόλη τη διάρκεια την αγαπημένη ομάδα τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.