Εκτός κινδύνου ο Τζαγουάι!

Φάνης Παναγιώτου
Εκτός κινδύνου ο Τζαγουάι!

bet365

Στην εντατική παραμένει ο άσος της Γαλατασαράι Νέιθαν Τζαγουάι, αλλά είναι εκτός κινδύνου. Μεταφέρθηκε λίγο μετά τον αγώνα με τον Ολυμπιακό.

Ο Αυστραλός σέντερ της Γαλατά (σ.σ. πέτυχε 22 πόντους κόντρα στον Ολυμπιακό) μεταφέρθηκε σε μονάδα εντατικής θεραπείας μετά το τέλος της αναμέτρησης με τους «ερυθρόλευκους», εξαιτίας ενός βαρέος ιλίγγου και ενός μουδιάσματος σε όλη την αριστερή του μεριά (από τον ώμο έως το πόδι), όπως αναφέρει η επίσημη ενημέρωση των Πρωταθλητών Τουρκίας!

Ο γενικός διευθυντής της Γαλατά, Μουράτ Εζιέρ, εξήγησε πως «χθες (24/10) απέναντι στον Ολυμπιακό τραυματίστηκε στον αυχένα από ένα χτύπημα στο σαγόνι», παρόλα αυτά υπήρξαν φόβοι για καρδιακό επεισόδιο και γι' αυτό τον λόγο μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο, προκειμένου να υποβληθεί σε εξετάσεις και να διαπιστωθεί η σοβαρότητα της κατάστασής του. Φυσικά, η είδηση είναι πρώτο θέμα στην Τουρκία...

Ανακοίνωση συμπαράστασης έβγαλε η Φενέρμπαχτσε/Ούλκερ: «Ελπίζουμε να επιστρέψει σύντομα. Οι παίκτες μας βρίσκονται στο πλευρό του!».

Όπως ενημέρωσε με ανακοίνωσή της η ομάδα, ο Αυστραλός σέντερ υποβλήθηκε σε εξετάσεις αγγείων και εγκεφάλου και βρίσκεται εκτός κινδύνου, ενώ παραμένει στην εντατική.

 

ΜΠΑΣΚΕΤ: ΤΟΥΡΚΙΑ Τελευταία Νέα