«ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα» και στη Βαρκελώνη! (vids)

«ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα» και στη Βαρκελώνη! (vids)

Μιχάλης Στεφάνου
Δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ στο gazzetta.gr, στο βίντεο του ανταποκριτή μας στην Ισπανία Μιχάλη Στεφάνου, τους οπαδούς της Παρτιζάν να τραγουδούν το γνωστό σύνθημα του δικεφάλου στο δρόμο για το «Παλάου Μπλαουγκράνα».

Περίπου 60 οπαδούς είχε στο πλευρό της Παρτιζάν στο χθεσινό παιχνίδι με την Μπαρτσελόνα για την πρεμιέρα της ευρωλίγκας. Οι Σέρβοι ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα της Καταλονίας για να στηρίξουν τις προσπάθειες της ομάδας του Βουγιόσεβιτς, η οποία μάλιστα τους αποζημίωσε διεκδικώντας στα ίσα τη νίκη μέχρι το τέλος.

Το gazzetta.gr βρίσκεται ως γνωστόν στη Βαρκελώνη και χθες ...έπεσε στους φίλους της Παρτιζάν, την ώρα που κατευθύνονταν στο “Παλάου Μπραπυγκάνα”. Κι εκείνοι, θυμήθηκαν την φιλία τους με τον ΠΑΟΚ και μετέτρεψαν τον συρμό του μετρό σε... Τούμπα για να τραγουδήσουν -ανάμεσα στα υπόλοιπα- και για τον δικέφαλο του Βορρά.

Το γνωστό σύνθημα “ΠΑΟΚάρα έχω τρέλα” ακούστηκε για τα καλά στη Βαρκελώνη από τους Σέρβους (και στα ελληνικά και στα σέρβικα), τόσο μέσα στο βαγόνι, όπως μπορείτε να δείτε στο σχετικό βίντεο, όσο και έξω από το γήπεδο της Μπάρτσα.

Στο τέλος του αγώνα και παρά την ήττα της Παρτιζάν, οι παίκτες βγήκαν από τα αποδυτήρια και ένωσαν τις φωνές τους με αυτές των οπαδών ως είθισται μετά από κάθε παιχνίδι, ασχέτως αποτελέσματος.

Δείτε τα βίντεο