Δεν βιάζεται ο Μπαρμπόσα
Ο Λεάντρο Μπαρμπόσα τραυματίστηκε σοβαρά πριν 8 μήνες, ωστόσο αυτό δεν τον... πτοεί και θέλει να επιστρέψει στο NBA, χωρίς όμως να βιάζεται.
Ο Βραζιλιάνος γκαρντ το επόμενο διάστημα θα δουλέψει ατομικά και θα προσπαθήσει να επανέλθει πλήρως, καθώς αν υπογράψει σε ομάδα του NBA, τότε θα πρέπει να είναι απόλυτα έτοιμος.
«Δεν βιάζομαι να επιστρέψω άμεσα, αλλά θέλω να είμαι σίγουρος πως όταν επιστρέψω θα είμαι καλά... Χρειάζεται να βρεθώ στο 120% γιατί η σεζόν είναι μεγάλη και τα παιχνίδια πολλά. Επομένως καμία βιασύνη», ήταν τα λόγια του Λεάντρο Μπαρμπόσα.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
