Πεδουλάκης: «Πάρα πολύ σοβαροί, όπως έπρεπε»
«Νομίζω ότι στον σημερινό (8/10) αγώνα ήμασταν πάρα πολύ σοβαροί. Όπως έπρεπε να είμαστε. Το παιχνίδι με το Ρέθυμνο ήταν πάρα πολύ σημαντικό για εμάς, γιατί ήταν νοκ άουτ κι έκρινε το αν θα συνεχίσουμε ή όχι στην επόμενη φάση. Το πιο σημαντικό στοιχείο της ομάδος μας είναι να είμαστε συγκεντρωμένοι στο αμυντικό κομμάτι. Κι αυτήν την φορά ήμασταν. Ιδιαίτερα στο τρίτο δεκάλεπτο, όπου αναγκάσαμε το Ρέθυμνο να κάνει πολλά λάθη και να πάρουμε εμείς την διαφορά στο σκορ. Ακόμα, όμως, δεν είμαστε έτοιμοι και θέλουμε ακόμη πολλή δουλειά. Ωστόσο, είναι αλήθεια ότι παρουσιαστήκαμε συγκεντρωμένοι κι ομαδικοί. Όλα τα παιδιά θέλουν δουλειά, ειδικά οι νέοι, αν και φαίνεται πως βρίσκονται στον σωστό δρόμο. Όσο για τον Λουκά (σ.σ. Μαυροκεφαλίδης), τον βάλαμε στην 12άδα, προκειμένου να μπει στο κλίμα της ομάδος. Οι γιατροί θα μας πουν πότε θα είναι έτοιμος να αγωνιστεί» είπε απ' το Ρέθυμνο ο 49χρονος προπονητής του Παναθηναϊκού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
ΔΙΑΒΑΣΕ ΑΚΟΜΗ:
- Πώς γίνεται η επιλογή των προπονητών στο ετήσιο συνέδριο της EHCB - Ποιοι κόουτς της Euroleague συμμετέχουν στο φετινό
- Μπάντιο: Εντυπωσίασε στη νίκη της Σεγεγάλης με... παραλίγο triple double κι ετοιμάζεται για Παναθηναϊκό
- Ο Παναθηναϊκός νίκησε στη... στροφή τη Φενέρ για Μπόνγκα - Η προφητική δήλωση του Ομπράντοβιτς
