«Φανταστική η παρουσία των Ελλήνων» (vid)

«Φανταστική η παρουσία των Ελλήνων» (vid)

Χρήστος Μιχαηλίδης
«Φανταστική η παρουσία των Ελλήνων» (vid)

bet365

O Ολυμπιακός επέστρεψε από την Βραζιλία έχοντας στις αποσκευές το Διηπειρωτικό Κύπελλο αλλά και τις καλύτερες εντυπώσεις από τους Έλληνες του Σάο Πάολο.

Οι Έλληνες της Βραζιλίας συμπαραστάθηκαν στις προσπάθειες του Ολυμπιακού, ο οποίος στιγμές ήταν σαν να αγωνιζόταν στο ΣΕΦ. Η «ερυθρόλευκη» ΚΑΕ δημοσίευσε ένα video, με αποσπάσματα δηλώσεων του Γιώργου Μπαρτζώκα και των παικτών του για τους Έλληνες φιλάθλους.

«Νιώθουμε ιδιαίτερη χαρά και τιμή που είχαμε τόσο κόσμο δίπλα μας εδώ. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους καινούργιους μας παίκτες να καταλάβουν πόσο σημαντικό club είναι ο Ολυμπιακός. Είδαν την υποστήριξη που είχαμε στην άλλη μεριά του πλανήτη και θα τους βοηθήσει λίγο στην προσαρμογή τους», είπε ο προπονητής των Πρωταθλητών Ευρώπης, ενώ ο Βασίλης Σπανούλης ανέφερε:

«Ήταν καταπληκτική η υποστήριξή τους. Σήμερα ήταν ακόμη περισσότεροι. Είναι φανταστικό να παίζεις στην άλλη άκρη της γης και να υπάρχουν Έλληνες και οπαδοί του Ολυμπιακού να υποστηρίζουν την ομάδα. Είναι αυτό που λέμε ότι όπου και να πάμε, πάντα οι οπαδοί του Ολυμπιακού θα μας ακολουθούν.

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε πως «ξέρουμε ότι στο Σάο Πάολο υπάρχουν πάρα πολλοί Έλληνες, οι οποίοι αγαπούν την Ελλάδα πάρα πολύ. Αλλά η αλήθεια είναι ότι όλοι οι παίκτες και όλοι στην ομάδα χαρήκαμε πάρα πολύ από το πάθος που έδειξαν αλλά και το πόσο αγαπούν την πατρίδα και την ομάδα τους. Μείναμε έκπληκτοι από το πάθος που έδειξαν».

Ο Βαγγέλης Μάντζαρης από την πλευρά του ανέφερε: «Δεν υπάρχει κάποιο συναίσθημα από το να είσαι στην άλλη άκρη του κόσμου και να βλέπεις 300 άτομα να ζητωκραυγάζουν με σένα και να πανηγυρίζουν με κάθε καλάθι σου. Είμαστε πολύ συγκινημένοι, τους ευχαριστούμε πάρα πολύ και για αυτό κάνουμε ό,τι καλύτερο για να είναι υπερήφανοι για εμάς.

Ο Σταύρος Κυριόπουλος, πρόεδρος της Ελληνικής Κοινότητας στο Σάο Πάολο είπε: «Για εμάς είναι μια μεγάλη χαρά που είμαστε παρόντες σε αυτά τα παιχνίδια. Παρόλο που είμαστε στην ξενιτιά και είμαστε Έλληνες δεύτερης και τρίτης γενιάς, αισθανόμαστε Έλληνες και θα δείτε πως θα εκφράσουμε αυτό το αίσθημα. Η Βραζιλία είναι μια καλή χώρα. Ο λαός είναι πολύ καλός και ταπεινός. Τα πράγματα δεν είναι όπως παρουσιάζονται έξω. Υπάρχει ανασφάλεια. Η επιτυχία του Ολυμπιακού μάς φέρνει τα καλύτερα αισθήματα. Μας φέρνει στη μνήμη και στην καρδιά πως είμαστε. Οι Έλληνες στην Ελλάδα να έχουν κουράγιο».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα