Μπαρτζώκας: «Απίστευτη εμπειρία» (pics)

Μπαρτζώκας: «Απίστευτη εμπειρία» (pics)

Χρήστος Μιχαηλίδης
Μπαρτζώκας: «Απίστευτη εμπειρία» (pics)
Οι Γιώργος Μπαρτζώκας, Γιώργος Πρίντεζης και Κώστας Σλούκας παρουσιάστηκαν χαρούμενοι που γύρισαν από τη Βραζιλία με το Διηπειρωτικό, ένα τρόπαιο που έλειπε από τον Ολυμπιακό. To gazzetta.gr τους υποδέχτηκε.

Ο Ολυμπιακός επέστρεψε από τη Βραζιλία με το Διηπειρωτικό Κύπελλο στις βαλίτσες του και το gazzetta.gr βρέθηκε στο «Ελευθέριος Βενιζέλος».

Η αποστολή έφτασε στις 21:45 με πτήση από την Φρανκφούρτη κι άπαντες ήταν χαμογελαστοί παρά την κούραση, αφού πρόσθεσαν στη συλλογή της ομάδας ένα τρόπαιο που της έλειπε.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας ενθουσιάστηκε από τη στήριξη του κόσμου: «Ήταν μια σημαντική εμπειρία αυτό το ταξίδι. Σε μία άλλη Ήπειρο, με διαφορετική κουλτούρα. Το ταξίδι θα μας μείνει αξέχαστο. Είναι σημαντικό που το συνδυάσαμε με την κατάκτηση ενός Κυπέλλου που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Το πρώτο ματς ήταν πιο δύσκολο, καθώς η αλλαγή ώρας δημιουργεί πρόβλημα. Στο δεύτερο ήταν πιο εύκολο, γιατί είχαμε περισσότερες πληροφορίες για τους αντιπάλους.

Έλειπε ο Λο, ο Παπαπέτρου, ο Μαυροειδής... στο αθλητισμό όμως μαθαίνεις να ζεις με τα προβλήματα. Χαμογέλασα με τους 200-300 φιλάθλους που μας υποστήριξαν. Οι Έλληνες του Εξωτερικού είναι πιο... Έλληνες από αυτούς που ζούνε στην Ελλάδα».

Ο Γιώργος Πρίντεζης τόνισε για την εμπειρία που έζησε: «Δεν είχαμε δουλέψει πολύ με τους Σπανούλη και Μπέγκιτς που αγωνίστηκαν στο Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας. Τα παιχνίδια με την Πινιέιρος δεν ήταν δύο φιλικά. Ήταν τελικοί Διηπειρωτικού Κυπέλλου, το οποίο ήταν ένας τίτλος που έλειπε από τον Ολυμπιακό. Περίμενα πως θα ήταν εύκολα. Η Πινιέιρος είναι μία πολύ καλή ομάδα με αρχές. Είναι καλή στο ένας εναντίον ενός και ιδιαίτερα στους κοντούς. Αν βάλεις και το μεγάλο ταξίδι υπήρχαν δυσκολίες».

Ο Κώστας Σλούκας δεν έκρυψε την χαρά του που τα κατάφεραν: «Είμαστε χαρούμενοι, κατακτήσαμε έναν τίτλο που έλειπε από την τροπαιοθήκη του Ολυμπιακού. Τώρα ξεκινάει η μεγάλη χρονιά. Δεν ήταν εύκολη η κατάκτηση του Κυπέλλου. Το σημαντικό είναι ότι κάναμε δύο νίκες και η βοήθεια του κόσμου ήταν εξίσου σημαντική».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα