Ματσιούλις: «Υψηλό βαθμό συγκέντρωσης»

Gazzetta team
Ματσιούλις: «Υψηλό βαθμό συγκέντρωσης»

bet365

Ο Παναθηναϊκός θα δώσει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του απέναντι στο Ρέθυμνο (8/10, 16:00/Δ.Τ.) κι ο Γιόνας Ματσιούλις τονίζει πως πρέπει να παρουσιαστούν σοβαροί και συγκεντρωμένοι.

Μετά την φιλική αναμέτρηση του Σαββάτου (5/10) οι «πράσινοι» θα αντιμετωπίσουν εκ νέου το Ρέθυμνο για την προημιτελική φάση του Κυπέλλου στο «Μελίνα Μερκούρη».

Ο Γιόνας Ματσιούλις τόνισε πως η ομάδα δεν είναι ακόμα έτοιμη και γι' αυτό θα πρέπει να είναι σοβαρή από την αρχή: «Είναι το πρώτο μας επίσημο παιχνίδι και πρέπει να το αντιμετωπίσουμε με τη σοβαρότητα που πρέπει. Το Ρέθυμνο είναι μια πολύ καλή και μαχητική ομάδα, κάτι που διαπιστώσαμε και στο μεταξύ μας φιλικό του Σαββάτου γι’ αυτό και απαιτείται να έχουμε υψηλό βαθμό συγκέντρωσης ώστε να πάρουμε τη νίκη και να συνεχίσουμε στο θεσμό του Κυπέλλου.

Bρισκόμαστε στην αρχή της σεζόν και είναι λογικό να μην είμαστε ακόμη έτοιμοι. Αυτός είναι ένας επιπλέον λόγος που μας αναγκάζει να παρουσιαστούμε σοβαροί και συγκεντρωμένοι από το πρώτο λεπτό. Μόνο έτσι θα μπορέσουμε να πάρουμε αυτό που θέλουμε, αφού το Κύπελλο αποτελεί έναν από τους στόχους μας».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα