Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (vid)

Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (vid)

Φάνης Παναγιώτου
Η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού! (vid)

bet365

Μέσα από από ένα εντυπωσιακό high tech video παρουσιάστηκε η νέα φανέλα του Παναθηναϊκού για την αγωνιστική περίοδο 2013-2014. Σήμερα θα την φορέσουν οι παίκτες για πρώτη φορά.

Με ένα εντυπωσιακό high tech video, η adidas και η ΚΑΕ Παναθηναϊκός παρουσίασαν σήμερα τις νέες επίσημες εμφανίσεις της ομάδας.

Σε συνέχεια μιας ακόμα πετυχημένης χρονιάς, οι φίλοι των νταμπλούχων Ελλάδας έχουν κάθε λόγο να είναι «Περήφανοι για την ομάδα! Περήφανοι για τη φανέλα!» και αυτό είναι και το σύνθημα της φετινής αποκάλυψης! Οι παίκτες του Παναθηναϊκού θα φορέσουν σήμερα (19:00) κόντρα στην Αστάνα τις νέες εμφανίσεις για πρώτη φορά...

Πλήρες φωτογραφικό υλικό των νέων εμφανίσεων του Παναθηναϊκού μπορείτε να βρείτε ΕΔΩ.

Ο Διευθυντής Marketing της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Ηλίας Κατσογιάννης, δήλωσε σχετικά με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας: «Ο Παναθηναϊκός λίγες μέρες πριν ξεκινήσει την προσπάθειά του για την κατάκτηση ακόμα τριών τίτλων σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχει για άλλη μια σεζόν δίπλα του μια κορυφαία εταιρεία αθλητικών ειδών, την adidas, που του προσφέρει εδώ και χρόνια τον πιο προηγμένο τεχνολογικά και σχεδιαστικά αθλητικό εξοπλισμό. Οι φετινές εμφανίσεις της ομάδας μας αποδεικνύουν ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται από κάθε άποψη στην πρωτοπορία του μπάσκετ».

Η Διευθύντρια Marketing της adidas Νοτιοανατολικής Ευρώπης, κ. Μαριάννα Ρεμπάπη, τόνισε από την πλευρά της: «Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με μία από τις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης. Στόχος μας είναι πάντα να προσφέρουμε στον Παναθηναϊκό τον τελειότερο αθλητικό εξοπλισμό και αυτό κάνουμε και φέτος με τις νέες εμφανίσεις της ομάδας. Ο Παναθηναϊκός ανήκει σε ένα μικρό κλαμπ ομάδων παγκοσμίως που χρησιμοποιούν την πιο προηγμένη εμφάνιση μπάσκετ της adidas, την NBA Revolution 30, η οποία είναι εμπνευσμένη από το NBA All-Star Game του 2013. Είμαστε σίγουροι πως με την NBA Revolution 30 ο Παναθηναϊκός θα έχει την καλύτερη δυνατή υποστήριξη για την επίτευξη των στόχων του και τη φετινή σεζόν».

Οι καινοτόμες τεχνολογίες της adidas NBA Revolution 30

Η adidas σχεδίασε και κατασκεύασε την NBA Revolution 30, την πιο προηγμένη τεχνολογικά εμφάνιση μπάσκετ που χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά στο NBA All Star Game 2013, με σκοπό να ενισχύσει τις επιδόσεις των αθλητών στο γήπεδο. Η νέα εμφάνιση απορροφά την υγρασία 50% πιο γρήγορα σε σχέση με το παρελθόν, χάρη στη χρήση υφασμάτων τεχνολογίας ClimaCool. Επιπλέον, η adidas μείωσε το βάρος της εμφάνισης κατά 35% χρησιμοποιώντας ελαφρύτερα υλικά, μεγιστοποιώντας έτσι την άνεση που απολαμβάνουν οι αθλητές κατά τη διάρκεια του αγώνα.

Δείτε το video της Adidas, με πρωταγωνιστές του Γιάνκοβιτς, Μπατίστ και Γκιστ:

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα