«Ο Σπανούλης ήθελε να δείξει πως είναι ο καλύτερος»

«Ο Σπανούλης ήθελε να δείξει πως είναι ο καλύτερος»

Gazzetta team
«Ο Σπανούλης ήθελε να δείξει πως είναι ο καλύτερος»
Ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς αποκάλυψε τους λόγους για του οποίους ο Βασίλης Σπανούλης επέλεξε το 2010 τον Ολυμπιακό, αναφέροντας πως δεν ήθελε να είναι ένας από τους καλύτερους δίπλα στον Δημήτρη Διαμαντίδη.

«Τον (σ.σ. Βασίλη Σπανούλη) εκπροσωπώ για εννιά χρόνια, συμπεριλαμβανομένου όταν επιλέχτηκε στο ντραφτ του ΝΒΑ. Όλο αυτό το διάστημα κέρδισε τρεις ευρωπαϊκούς τίτλους, αναδείχθηκε τρεις φορές πολυτιμότερος παίκτης και υπέγραψε σημαντικά συμβόλαια», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σέρβος ατζέντης στην ιστοσελίδα mondo.rs, ενώ αναφερόμενος στη σύντομη θητεία του Βασίλη Σπανούλη στο ΝΒΑ τόνισε πώς «δεν τον άφησαν να πάιξει. Πήγε γεμάτος αυτοπεποίθηση, αλλά τον έβαλαν στον πάγκο. Δεν μπορούσε να το δεχτεί».

Όσον αφορά για τη μεταγραφή του V-Span στον Ολυμπιακό το καλοκαίρι του 2010, ο Μίσκο Ραζνάτοβιτς ανέφερε: «Δεν ήθελε να είναι ένας από τους καλύτερους, δίπλα στον Διαμαντίδη, ο οποίος είναι σπουδαίος παίκτης κι έχει ξεχωριστή σημασία για τους φιλάθλους και τα Μedia. Ήθελε να δείξει πως είναι ο καλύτερος και οι φιλοδοξίες του δεν σταματούν».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα