«Ευτυχώς εντοπίσαμε εγκαίρως το πρόβλημα»

Gazzetta team
«Ευτυχώς εντοπίσαμε εγκαίρως το πρόβλημα»

bet365

Για τον τραυματισμό του και το πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση μίλησε ο Ρόκο Λένι Ούκιτς, ο οποίος θα απουσιάσει από τις πρώτες αγωνιστικές υποχρεώσεις του Παναθηναϊκού.

«Θα λείψω για τουλάχιστον έξι εβδομάδες γιατί έχω μερική ρήξη αχίλλειου και στα δύο πόδια. Ευτυχώς εντοπίσαμε εγκαίρως το πρόβλημα, γιατί διαφορετικά ο τραυματισμός θα ήταν πιο σοβαρός. Φαίνεται πως η ζημιά έγινε στα τρία τελευταία παιχνίδια του Eurobasket, γιατί ο υπέρηχος που είχα βγάλει στο Ζάγκρεμπ μετά το ματς με την Ελλάδα δεν έδειξε κάποιο πρόβλημα», είπε αρχικά ο Ρόκο Λένι Ούκιτς στον κροατικό Τύπο, για να προσθέσει: «Το ιδανικό σενάριο θα ήταν να λείψω από το Μουντομπάσκετ και να επιστρέψω στο Eurobasket του 2015. Ο πόνος και η κριτική που δέχτηκα δεν βοηθά καθόλου το να έχω κίνητρο για την εθνική ομάδα».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα