Στα Τρίκαλα ο γιος του Πάτρικ Γιούιν!

Φάνης Παναγιώτου
Στα Τρίκαλα ο γιος του Πάτρικ Γιούιν!

bet365

Στην απόκτηση του Πάτρικ Γιούιν Τζούνιορ προχώρησαν τα Τρίκαλα, με τον παίκτη να αναμένεται στην τοπική πόλη μέσα στο Σαββατοκύριακο!

Αναλυτικά, η ανακοίνωση αναφέρει:

Ο γιός του θρύλου του ΝΒΑ Patrick Ewing θα ενισχύσει την προσπάθεια της Aries Trikala BC στο πρωτάθλημα της Α1.

Ο ύψους 2.04 Patrick Ewing είναι 29 ετών και αγωνίζεται στις θέσεις 4 και 5. Όπως και ο πατέρας του αγωνίστηκε με το κολέγιο Georgetown φορώντας μάλιστα το Νο 33.

Στα draft του 2008 επελέγη στο Νο 43 από τους Sacramento Kings. Tα δικαιώματα του μεταφέρθηκαν στους Houston Rockets για να ακολουθήσει και πάλι τελικά τα βήματα του πατέρα του καταλήγοντας στους New York Knicks. Αγωνίστηκε σε φιλικά παιχνίδια με την ομάδα της Νέας Υόρκης για να μεταπηδήσει μετά στην D League όπου αγωνίστηκε με την θυγατρική των Knicks, Reno Bighorns.

Αγωνίστηκε ακόμη στην D League με Sioux Falls Skyforce και Iowa Energy. Το 2012 πέρασε τον Ατλαντικό και αγωνίστηκε με την Γερμανική Telecom Baskets Bonn ενώ στην συνέχεια αγωνίστηκε στην Ισπανία με τηνΒαγιαδολίδ. Το φετινό καλοκαίρι αγωνίστηκε με τους Charlotte Bobcats στην summer league.

Ο Patrick Ewing Jr είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα της Τζαμάικα, τόπο καταγωγής της οικογένειας του όπου γεννήθηκε άλλωστε και ο πατέρας του.

Αναμένεται στα Τρίκαλα μέσα στο Σαββατοκύριακο ώστε να τεθεί στην διάθεση του Κώστα Φλεβαράκη“

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα