«Πρόβλημα του Ούκιτς, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε»

«Πρόβλημα του Ούκιτς, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε»

Gazzetta team
«Πρόβλημα του Ούκιτς, αλλά θα το αντιμετωπίσουμε»

bet365

Πλήγμα για τον Παναθηναϊκό είναι ο τραυματισμός του Ρόκο Λένι Ούκιτς, αλλά ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι η ομάδα του θα ζήσει και με αυτό το πρόβλημα.

Κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών Ελλάδας για την Μόσχα όπου θα συμμετάσχουν στο τουρνουά «Γκομέλσκι», ο τεχνικός των «πρασίνων» δήλωσε: «Ο Ρόκο αντιμετωπίζει έναν πολύ σοβαρό τραυματισμό και θα μείνει εκτός για τουλάχιστον 6 εβδομάδες. Θα είναι σίγουρα πρόβλημα για εμάς. Είναι ένας παίκτης που είναι μαζί μας από πέρσι και είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι για την άμυνά μας. Θα ζήσουμε και με αυτό το πρόβλημα. Εδώ όμως θεωρώ ότι μπαίνει ένα θέμα, αναφορικά με το Ευρωμπάσκετ. Με ένα τουρνουά που διαρκεί 18 ημέρες και πρέπει να δώσεις 11 παιχνίδια».

Για τις φήμες περί αντικατάστασης του Κροάτη. «Αν πρέπει να σχολιάζω καθετί που γράφεται θα πρέπει να αλλάξω δουλειά», ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε: «Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση μέσα στην ομάδα. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα. Θα πρέπει να λειτουργούμε σαν ένας. Είναι αλήθεια πως λόγω του πανευρωπαϊκού πρωταθλήματος πολλές ομάδες θα είναι πίσω».

Όσο για τον Στεφάν Λάσμε που είναι και αυτός τραυματίας ανέφερε: «Έκανε χθες για πρώτη φορά προπόνηση με αντίπαλο. Είναι πίσω από πλευράς φυσικής κατάστασης. Έχει να παίξει τέσσερις μήνες. Θα προσπαθήσουμε να του δώσουμε χρόνο για να βρει ρυθμό. Δεν θα πάρει πολύ χρόνο. Το πόδι του ήταν ακινητοποιημένο, αλλά θέλει προσοχή».

Για το ματς του Σαββάτου απέναντι στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας είπε: «Δεν είναι πρόβα τζενεράλε για εμάς. Ο Παναθηναϊκός μαζεύτηκε πριν από τέσσερις ημέρες. Μας έλειπαν εφτά παίκτες από την προετοιμασία μας. Τώρα πάμε να δώσουμε κάποια φιλικά που θα μας επιτρέψουν να δούμε σε τι κατάσταση είναι οι παίκτες που ήρθαν, όπως ο Ματσιούλις, αλλά και οι τραυματίες μας. Θα πρέπει να κάνουμε κάποια τρικ για να καλύψουμε τις θέσεις που έχουμε πρόβλημα. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε και να λειτουργούμε με γεγονότα που μπορεί να μας συμβούν μέσα στην σεζόν».

Από την πλευρά του ο Ραμέλ Κάρι τόνισε: «Δεν είμαστε ακόμα έτοιμοι, μιας και έχουμε δουλειά μπροστά μας. Έχουμε παίκτες που είναι τραυματίες και ακόμα δεν είμαστε όλοι μαζί. Έχουμε σημαντικές απουσίες. Μέχρι στιγμής, όμως, έχουμε δείξει ότι είμαστε σε αρκετά καλό επίπεδο. Έχουμε κάνει πολύ καλή δουλειά. Ήρθαν καλοί παίκτες στην ομάδα και σίγουρα τα πράγματα θα είναι καλύτερα μόλις επιστρέψουν και οι τραυματίες».

Τέλος, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς συμπλήρωσε: «Είμαστε ακόμα στο στάδιο των φιλικών. Πάμε στην Ρωσία για να δώσουμε δύο δυνατά φιλικά κόντρα σε ομάδες Ευρωλίγκας. Και είναι χαρακτηριστικό ότι οι δύο από τους τρεις αντιπάλους μας θα είναι και στον όμιλό μας στην διοργάνωση και θα έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε καλύτερα. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα μέχρι να ξεκινήσει επίσημα η σεζόν».

Για τα προβλήματα τραυματισμών είπε: «Αναφερόμενος στα προβλήματα σχολίασε πως: «Ο Παναθηναϊκός είναι μεγάλη ομάδα. Έχει μεγάλο ρόστερ. Οι τραυματισμοί και οι απουσίες κάθε χρόνο είναι στο πρόγραμμα. Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με αυτά τα προβλήματα».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα