Μαρκόπουλος: «Να βελτιωθούμε κι άλλο»
«Η ομάδα έδειξε κουρασμένη από τα συνεχόμενα παιχνίδια και χωρίς συγκέντρωση στο πρώτο ημίχρονο με αποτέλεσμα να παρουσιάσουμε ορισμένες αδυναμίες στην άμυνα, οι οποίες ξεκινούσαν από τις πολύ βιαστικές επιθέσεις που είχαμε. Η εικόνα άλλαξε στο δεύτερο ημίχρονο, γιατί διορθώσαμε την άμυνά μας κι από εκεί και πέρα έχοντας δυνατά σημεία και στην επίθεση, καταφέραμε και εύκολα καλάθια να πετύχουμε με αιφνιδιασμούς, αλλά και με οργανωμένες επιθέσεις», τόνισε αρχικά ο Έλληνας τεχνικός για τη νίκη επί της Ελίν Εντιρνέ.
Όσο για την παρουσία του ΠΑΟΚ στο τουρνουά: «Θέλαμε να δούμε την δική μας ομάδα στο τουρνουά, να διαπιστώσουμε που ακριβώς βρισκόμαστε και αυτό έγινε απέναντι σε πολύ δυνατές ομάδες. Και οι παίκτες μέσα από αυτή την διαδικασία αντιλαμβάνονται ότι πρέπει να δώσουν το κάτι παραπάνω από παιχνίδι σε παιχνίδι. Ελπίζουμε ότι θα βελτιωθούμε κι άλλο στη συνέχεια και με τα επόμενα φιλικά παιχνίδια που έχουμε, ώστε να είμαστε έτοιμοι για τους πρώτους επίσημους αγώνες».
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
