Σοβαρά επεισόδια στο Ψυχικό-Φιλαθλητικός!

Gazzetta team
Σοβαρά επεισόδια στο Ψυχικό-Φιλαθλητικός!

bet365

Με γενική σύρραξη ολοκληρώθηκε η συνάντηση του Ψυχικού με τον Φιλαθλητικό για το Κύπελλο Ελλάδος. Κρατήθηκαν τα δελτία των Καπινιάρη, Σκουλούδη, Αντετοκούνμπο, Λάκκα και Μουρίκη.

Το Ψυχικό νίκησε 77-67 τον Φιλαθλητικό και πέρασε στην επόμενη φάση, αλλά η αναμέτρηση σημαδεύτηκε από σοβαρά επεισόδια αμέσως μετά τη λήξη.

Η... σπίθα είχε μπει λίγα δεύτερα πριν απ' το τέλος, όταν υπήρξε ένταση μεταξύ του Φίλιππου Μοσχοβίτη και του Θανάση Αντετοκούνμπο.

Με τη λήξη το παρκέ έγινε... ριγνκ. Όταν οι παίκτες των δύο ομάδων πήγαν για να δώσουν τα χέρια, όπως συνηθίζεται, δεν τα έδωσαν, η ένταση ανέβηκε κι αντάλλαξαν μπουνιές!

Οι διαιτητές κράτησαν τα δελτία των Καπινιάρη, Σκουλούδη (Ψυχικό) και των Αντετοκούνμπο, Λάκκα και Μουρίκη (Φιλαθλητικός).

Στη σύρραξη συμμετείχε κι ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς πήγε στο γήπεδο για να παρακολουθήσει τον αδελφό του, Θανάση, να αγωνίζεται, αλλά τελικά βρέθηκε κι αυτός στον όμιλο παικτών που αντάλλαξαν μπουνιές...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΠΑΣΚΕΤ Τελευταία Νέα