«Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!»

Γιάννης Ράμμας
«Στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!»
Με τα συμβόλαια του Ολυμπιακού ανά χείρας, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος απάντησε προς τους αδερφούς Αγγελόπουλους, κάνοντας το πρώτο... τζάμπολ της κόντρας των «αιωνίων»!

Στις αρχές Αυγούστου η Κ.Α.Ε. Ολυμπιακός απέστειλε εξώδικο στον Ε.Σ.Α.Κ.Ε. κι αιτήθηκε «να της δοθούν αντίγραφα συμβολαίων καλαθοσφαιριστών και προπονητών της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός για τις αγωνιστικές περιόδους 2008-2009, 2009-2010, 2010-2011, 2011-2012 και 2012-2013», επιστρέφοντας έπειτα ένα χρόνο στο θέμα ισολογισμού και μετοχικού κεφαλαίου. Τώρα ήταν η σειρά της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός να απαντήσει...

«Αυτό το βραβείο δεν είναι δικό μου. Είναι του Αργύρη (σ.σ. Πεδουλάκης) και της υπόλοιπης ομάδος. Να ευχηθώ να έχουμε ένα καλό Πρωτάθλημα, με υγεία, όχι μόνο εντός των 4 γραμμών, αλλά κι εκτός. Η Ελλάδα περνάει δύσκολες στιγμές. Ελπίζω να έχουμε μία πολύ καλή χρονιά, με σασπένς, να τελειώσει εντός των 4 γραμμών κι όχι εκτός» είπε αρχικά κατά τη βράβευση για το περσινό double στο περιθώριο της κλήρωσης της νέας Α1 ο μεγαλομέτοχος και πρόεδρος της Κ.Α.Ε. Παναθηναϊκός και συνέχισε, κουνώντας με νόημα τα συμβόλαια του Ολυμπιακού: «Με μεγάλη λύπη βλέπω ότι οι πρόεδροι του Ολυμπιακού δεν είναι εδώ. Θα ήθελα να τους περάσω ένα μήνυμα, ότι στο σπίτι του κρεμασμένου δε μιλάνε για σχοινί!».

«Το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό!»

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έμεινε εκεί και κατά την αποχώρησή του απ' το Μουσείο Μπενάκη, όπου έλαβε χώρα η κλήρωση της νέας Α1, τόνισε: «Ο Ολυμπιακός δε θα είναι ο πιο δύσκολος αντίπαλός μας στο Πρωτάθλημα. Με βάση τα ρόστερ, που υπάρχουν μέχρι τώρα, το Ρέθυμνο έχει καλύτερη ομάδα απ' τον Ολυμπιακό! Έτσι κι αλλιώς όλοι θα παίξουμε με όλους. Δεν έχουν σημασία οι αγώνες».

Ερωτηθείς για τι έγγραφα κρατούσε στα χέρια του (σ.σ. τα συμβόλαια του Ολυμπιακού), το αφεντικό του Παναθηναϊκού εξήγησε πως «ο κ.Αγγελόπουλος κατάλαβε ακριβώς τι ήταν αυτά τα χαρτιά, που κρατούσα στα χέρια μου», ενώ ολοκλήρωσε με μία ευχή: «Ελπίζω να γίνει ένα Πρωτάθλημα, που θα μείνει μακριά απ' τη βία. Δίχως να υπάρχουν αντιπαλότητες, που δεν συνάδουν με το πνεύμα του αθλητισμού. Το {ρωτάθλημα να κριθεί εντός των αγωνιστικών γραμμών κι όχι όπως έγινε πέρυσι και αντιπρόπερσι. Να έχουν όλοι υγεία. Πρέπει οι αρμόδιοι φορείς να βάλουν "STOP" στη λεκτική βία. Δεν πρέπει να υπάρχουν βωμολοχίες στα γήπεδα, γιατί από εκεί ξεκινάει κάθε μορφή βίας. Σε τέτοια κρούσματα οι διαιτητές οφείλουν να σταματούν το παιχνίδι, να αδειάζουν τα γήπεδα μέχρι να καταλάβει ο κόσμος».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα