Χαλβατζάκης: «Πιο συναρπαστικό Πρωτάθλημα»

Gazzetta team
Χαλβατζάκης: «Πιο συναρπαστικό Πρωτάθλημα»

bet365

Ο Γιώργος Χαλβατζάκης, πρόεδρος του Ε.Σ.Α.Κ.Ε., πήρε πρώτος το λόγο στην κλήρωση του 22ου Πρωταθλήματος κι ευχήθηκε η νέα Α1 να είναι πιο συναρπαστική.

«Σε ένα μήνα περίπου από σήμερα θα ξεκινήσουν στην αφετηρία 14 ομάδες. Ανάμεσά τους ο Ολυμπιακός, Πρωταθλητής Ευρώπης τα τελευταία δύο χρόνια, κι ο πολυνίκης Παναθηναϊκός. Πέρυσι ζήσαμε μία ιδιαίτερα μπασκετική χρονιά, με τον ανταγωνισμό να κρατάει το ενδιαφέρον μέχρι τέλους. Η οικονομική εξυγίανση των ομάδων κινείται προς τη σωστή κατεύθυνση, χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα προβλήματα έχουν εξαλειφθεί. Ήρθαν νέοι χορηγοί, ενώ έχουν βρει τηλεοπτική στέγη οι 12 ομάδες, πλην του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού, που ελπίζουμε να το πετύχουν σύντομα.

Το νέο Πρωτάθλημά μας, που θα είναι ακόμη πιο συναρπαστικό και ενδιαφέρον απ' το περσινό, εισέρχεται στην αφετηρία του, έχοντας σαν πυξίδα την ειλικρινή συνεργασία όλων των φορέων. Εύχομαι σε όλους σας ένα υγιές και καλό Πρωτάθλημα», ήταν τα λόγια του προέδρου της διοργανώτριας αρχής της Α1.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα