Πρώτος στα «Αισχύλεια» ο Πανιώνιος

Πρώτος στα «Αισχύλεια» ο Πανιώνιος

Gazzetta team
Πρώτος στα «Αισχύλεια» ο Πανιώνιος

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Πανιώνιος νίκησε τον Πανελευσινιακό (75-79) στον τελικό του τουρνουά «Αισχύλεια» και κατέκτησε την πρώτη θέση.

Το βραβείο του νικητή παρέδωσε στον Μάριο Μπατή ο Γιώργος Χαλβατζάκης, πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 35-36, 55-58, 75-79
Πανελευσινιακός (Σκαραφίγκας): Νίκου 10 (2), Παπαμακάριος 4 (1), Αράπης 3 (1), Ρος 12, Τζόουνς 12 (10), Φαγιέ 22 (2), Τέρνερ 8, Αβραμίδης 4, Δημάκος, Μαγκουνής, Μελισσαράτος
Πανιώνιος (Σφαιρόπουλος): Μακκόλουμ 18 (1), Ντούβνιακ 24 (3), Κάρτερ 11 (1), Μίλμπουρν 7 (1), Μπατής 7 (1), Μισέλ 2, Λάνγκφορντ 10, Σταμάτης, Μοτσενίγος, Αθανασούλας,

Σφαιρόπουλος: «θέλουμε καλύτερη χημεία»

Ο Έλληνας τεχνικός του Πανιωνίου τόνισε μετά τη νίκη: «Μετά το χθεσινό (14/9) πολύ καλό τεστ απέναντι στην Νέα Κηφισιά, δώσαμε ένα νέο δυνατό φιλικό ματς κόντρα σε μια πολύ καλή ομάδα. Δείξαμε καλύτερο πρόσωπο σήμερα χωρίς, όμως, την απαραίτητη διάρκεια. Από μια πλευρά αυτό είναι φυσιολογικό, γιατί βρισκόμαστε στο μέσον της προετοιμασίας μας και στην αρχή των φιλικών αγώνων. Πρέπει, ωστόσο, να βελτιώσουμε τα καλά διαστήματα μας, να διορθώσουμε τα λάθη μας και τα κενά διαστήματα για να ανεβάσουμε την απόδοση μας.

 

Το συμπέρασμα από την συμμετοχή μας στο τουρνουά της Ελευσίνας είναι ότι η ομάδα θέλει ακόμη πολύ δουλειά. Χρειάζεται να βρούμε καλύτερη ομοιογένεια και “χημεία” σε άμυνα και επίθεση. Δουλεύουμε, όμως, με τον σωστό τρόπο κάτι, πολύ σημαντικό για να φτάσουμε στο επιθυμητό αποτέλεσμα».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα