Μαρκόπουλος: «Καλή η γενική εικόνα»

Μαρκόπουλος: «Καλή η γενική εικόνα»

Gazzetta team
Μαρκόπουλος: «Καλή η γενική εικόνα»

bet365

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έβγαλε χρήσιμα συμπεράσματα για τους ξένους της ομάδας κόντρα στα Τρίκαλα και θεωρεί πως η γενική εικόνα που έδειξε ο ΠΑΟΚ ήταν καλή.

«Περισσότερο θέλαμε να δούμε τους δύο ξένους μας σε ένα φιλικό παιχνίδι. Ιδιαίτερα τον Koύπερ, ο οποίος ήρθε από τραυματισμό και ήμασταν προβληματισμένοι πως θα παίξει και δεν θα θέλαμε να τον πιέσουμε πολύ.

Νομίζω ότι η γενική εικόνα είναι καλή. Έχουμε βεβαίως μερικά προβλήματα στη χημεία μας σε άμυνα και επίθεση. Λειτουργούμε περισσότερο με προσωπικές εξάρσεις και βάση ταλέντου, αλλά μέρα με την μέρα θα βελτιωνόμαστε και σε αυτό τον τομέα», τόνισε αρχικά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ, ενώ για την εμφάνιση των δύο Αμερικανών:

«Ακόμη είναι νωρίς να πούμε πολλά πράγματα. Θα δούμε που μπορεί να φτάσει και τι μπορεί να κάνει. Είναι σίγουρα ένας παίκτης που αν μη τι άλλο πασάρει καλά. Τα ίδια ισχύουν και για τον Πέιν που έχει όμως την εμπειρία από την Ελλάδα και την Ευρώπη».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα