Έτσι χαλάρωσε ο Τρινκιέρι τους διεθνείς!

Gazzetta team
Έτσι χαλάρωσε ο Τρινκιέρι τους διεθνείς!

bet365

Τι έκανε η Εθνική ομάδα πριν το μεγάλο παιχνίδι με τους Ισπανούς; Διαβάστε πως ο Αντρέα Τρινκιέρι κατάφερε να χαλαρώσει και να διώξει την πίεση από τους διεθνείς πριν από το μεγάλο παιχνίδι!

Ο δημοσιογράφος της livebasketball.tv και του Eurobasket2013.org, Liam Canny, βρίσκεται στη Λουμπλιάνα της Σλοβενίας. Πριν το μεγάλο παιχνίδι της Εθνικής με την Ισπανία πέρασε στη «Stozice Arena» για να δει τις τελευταίες προπονήσεις των ομάδων.

Έτσι, καθώς έβλεπε την προπόνηση της Ελλάδας είδε τους παίκτες να σουτάρουν και να κάνουν κάποιες διατάσεις κι απλά περίμενε τον Αντρέα Τρινκιέρι να φανεί και να δώσει κάποιες οδηγίες.

Ο χρόνος είναι πολύτιμος, βλέπετε αφού οι 12 ομάδες της δεύτερης φάσης έχουν λίγο χρόνο κάθε μέρα για να προπονηθούν στο ίδιο γήπεδο.

Ο δημοσιογράφος αναρωτιόταν γιατί δεν έχει φανεί ακόμα ο Ιταλός τεχνικός κι αν θα δείξει μερικά plays όπως έκανε ο Ντούσαν Ίβκοβιτς νωρίτερα στην προπόνηση της Σερβίας.

Τελικά, μετά από 45 λεπτά φάνηκε ο Αντρέα Τρινκιέρι και φώναξε στα αγγλικά : «Ελάτε όλοι εδώ μαζί μου μαζί με δύο μπάλες!»

Ο Ιταλός περπάτησε έως τη γραμμή του τριπόντου, 15 λεπτά πριν έρθουν οι Ισπανοί. Πήρε ένα 50εύρω από την τσέπη του και φώναξε: «50 ευρώ για τον νικητή!».

12 παίκτες μεγάλων ευρωπαϊκών ομάδων μαζεύτηκαν πριν από ένα τόσο μεγάλο παιχνίδι για να παίξουν ένα παιδικό παιχνίδι.

Μαντέψτε και ποιος βγήκε πρώτος νοκ άουτ. Ο Βασίλης Σπανούλης! To βράδυ όμως κέρδισε η Ελλάδα!

 

Τελευταία Νέα