«Ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετική εμπειρία»

«Ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετική εμπειρία»

Gazzetta team
«Ξεχωριστό παιχνίδι, διαφορετική εμπειρία»

bet365

Ο Αργύρης Πεδουλάκης μίλησε για τη χρησιμότητα της αναμέτρησης του Παναθηναϊκού στην Κίνα, την οποία δεν απήλαυσε μόνο ο Σανγκ Πινγκ στην επιστροφή του στην πατρίδα του.

«Για εμάς ήταν ένα ξεχωριστό παιχνίδι, καθώς είναι μακριά απ' τα ευρωπαϊκά δεδομένα που έχουμε συνηθίσει. Βρισκόμαστε στην προετοιμασία μας και το βασικό για εμάς ήταν να μην έχουμε ατυχίες και τραυματισμούς. Είμαστε, λοιπόν, χαρούμενοι, που δεν είχαμε ατυχίες. Η Φοσάν παίζει διαφορετικό στυλ απ' αυτό που έχουμε συνηθίσει. Πολύ περιφερειακά, πολύ τρέξιμο, καθόλου inside game. Έβγαζαν ταχύτητα κι ενέργεια"» είπε ο προπονητής του Παναθηναϊκού και συνέχισε αναφορικά με τον Σανγκ Πινγκ: «Στην αρχή προσπαθούσε να μάθει, βελτιώνεται διαρκώς και το καλό είναι ότι έχει διάθεση να μάθει και προσπαθεί. Πιστεύω ότι ο χρόνος θα λειτουργεί υπέρ του».

Ο ίδιος ο Κινέζος παίκτης του Παναθηναϊκού σχολίασε: «Είμαι χαρούμενος για την επιστροφή μου στην Κίνα. Δουλεύω σκληρά στον Παναθηναϊκό και προτίθεμαι να δουλέψω ακόμη σκληρότερα για να τα καταφέρω. Σταδιακά προσαρμόζομαι στο ευρωπαϊκό τρόπο μπάσκετ, μαθαίνω ακόμα, αλλά το βασικό είναι ότι έχω διάθεση για δουλειά».

Ο Τζέιμς Γκιστ, με τη σειρά του, σχολίασε: «Είμαστε στην προετοιμασία μας και γενικά ήταν για εμάς μιά καλή εμπειρία αυτό το ταξίδι κι ο αγώνας στην Κίνα. Διαφορετική εμπειρία, για την ακρίβεια. Σημαντικό είναι αυτή τη στιγμή να προετοιμαστούμε όσο το δυνατό καλύτερα κι ο αγώνας αυτός μας βοήθησε σ' αυτή την προσπάθεια».

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα