«Ποιο μετάλλιο;» (vid)

Βασίλης Παπαθεοδώρου
«Ποιο μετάλλιο;» (vid)

bet365

Ο Αντρέα Τρινκιέρι πίστωσε την ιστορική νίκη στους παίκτες και μόνο, αποθέωσε τον Μάικ Μπράμο, απέφυγε να μιλήσει για μετάλλιο, αλλά υποσχέθηκε μάχη μέχρι τελικής πτώσης! ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Ο ομοσπονδιακός προπονητής μίλησε για...

...τη μη χρησιμοποίηση του Στράτου Περπέρογλου: «Κι η γάτα μου ξέρει πόσο εκτιμώ τον Περπέρογλου, αλλά δίπλα σ' αυτόν τον πιστό στρατιώτη Μάικ Μπράμο τι μπορείς να πεις; Σήμερα ήταν το παιχνίδι του! Έβαλε το τελευταίο σουτ, το οποίο ήταν πολύ μεγάλο!

...το αν συγκαταλέψει τη νίκη μεταξύ των κορυφαίων του: «Ναι, ήταν! Αλλά αυτή ανήκει στον Ζήση, στον Σπανούλη, στον Μπράμο και στους υπολοίπους! Η νίκη είναι των παικτών!».

...για την αντιμετώπιση απ' όλους μέχρι το 3-0 κι αυτή έπειτα τις ήττες απ' την Ιταλία κι απ' τη Φινλανδία: «Αυτό είναι πρόβλημα των Media. Ξέρουμε ότι δεν έχετε ισορροπία! Ποιο μετάλλιο, ούτε το χρώμα του δε μπορούμε να δούμε! Είμαστε στον πάτο της βαθμολογίας. Είμαστε στην κόλαση κι έχουμε δύσκολη αποστολή. Έχουμε μπροστά έναν πόλεμο! Στα κρίσιμα δώσαμε τη μπάλα στα χέρια του Μπίλι (σ.σ. Σπανούλης), αλλά είχαμε πολύ καλές άμυνες εκείνη τη στιγμή και μας έδιναν ψυχολογία».

...για το χαμηλό ποσοστό στα δίποντα (12/33δίπ. - 36,4%): «Δεν είναι εύκολο να τελειώσεις φάσεις μπροστά απ' τον Γκασόλ».

Επίσης ο 45χρονος Ιταλός είπε πως «ήταν μία καλή νίκη, αλλά δυστυχώς έχουμε δρόμο ακόμα. Αντιμετωπίσαμε μία εξαιρετική ομάδα, περιορίσαμε τα λάθη μας κι όταν θες να νικήσεις μία μεγάλη ομάδα χρειάζεσαι μεγάλους παίκτες και μεγάλα σουτ. Αυτά τα είχαμε. Η νίκη ήρθε, πάντως, επειδή είχαμε μία πολύ καλή προσπάθεια στην άμυνά μας», ενώ πρόσθεσε: «Οι ιστορικές νίκες είναι στο τέλος. Ήταν μία σημαντική νίκη απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, που σεβόμαστε πολύ. Οι τελευταίες μέρες δεν ήταν εύκολες. Όμως, είμαστε ακόμα στην αρχή και πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Σε ό,τι έχει να κάνει με το επόμενο παιχνίδι κόντρα στην Σλοβενία (14/9, 22:00), επισήμανε: «Κάθε παιχνίδι είναι πόλεμος, με πολλές επαφές και πρέπει να προσαρμοστούμε. Η Σλοβενία θα παίζει έτσι, σε γεμάτο γήπεδο και θα έχουμε πρόβλημα στην επικοινωνία. Πρέπει να συνεχίσουμε την πορεία μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα