Τράβηγμα ο Μαυροκεφαλίδης
Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης υπέστη τράβηγμα στο δικέφαλο στην χθεσινή (11/9) προπόνηση και είναι αμφίβολο αν θα παίξει κόντρα στην Ισπανία. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.
Ο Ελληνας φόργουορντ/σέντερ τραυματίστηκε στην προπόνηση της Τετάρτης (11/9), αλλά αυτό έμεινε κρυφό για να μην το μάθουν οι Ισπανοί. Πλέον γίνεται αγώνας δρόμου για να δώσει το παρών στη σημερινή αναμέτρηση απέναντι στους Ίβηρες. Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης δίνεται αμφίβολος για το πρώτο ματς της Εθνικής Ελλάδος στην δεύτερη φάση του Ευρωμπάσκετ της Σλοβενίας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
