Ο Ντέγιαν βλέπει… Ελλάδα!

Ο Ντέγιαν βλέπει… Ελλάδα!

Βασίλης Παπαθεοδώρου
Ο Ντέγιαν βλέπει… Ελλάδα!

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Ντέγιαν Μποντιρόγκα και ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού, αφού πρώτα απόρησε για την πορεία της Εθνικής, τόνισε πως πιστεύει σε νίκη επί της Ισπανίας!

Η πορεία της Εθνικής στο Eurobasket 2013 δεν είναι η αναμενόμενη και ακόμα και οι ξένοι δεν πιστεύουν αυτό που έχει συμβεί στην Ελλάδα στις ματς με Ιταλία και Φινλανδία. Ένας από αυτούς είναι ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα, τον οποίο συνάντησε το gazzetta στη Σλοβενία… Που να δείτε τι έλεγε χθες το βράδυ ο Ντέγιαν

Εκεί, λοιπόν, που περπατούσαμε στην παλιά πόλη της Λιουμπλιάνας, συναντήσαμε τον Μποντιρόγκα, ο οποίος καθόταν μαζί με τον Τάρλατς!

Τα ελληνικά και των δύο έπεφταν… βροχή. Του Ντέγιαν λίγο πιο… σέρβικα, ωστόσο και οι δύο έδωσαν ρεσιτάλ! «Τι έγινε ρε φίλε; Εμείς λέγαμε ότι μετά την Ισπανία, ήταν η Ελλάδα για μετάλλιο. Πώς χάσατε από την Ιταλία και τη Φινλανδία;», ήταν η απορία του Ντέγιαν, ο οποίος όμως είναι φύσει αισιόδοξος και δεν χάνει την πίστη του στην Εθνική μας: «Να σου πω κάτι; Μπορεί να νικήσετε την Ισπανία. Το πιστεύω!».

Η κουβέντα, βέβαια, δεν έμεινε μόνο στην Εθνική και το Eurobasket που βρίσκεται σε εξέλιξη. Ο Ντέγιαν ρωτούσε για τα πάντα και δεν έχει ξεχάσει τίποτα από αυτά που έζησε στην Ελλάδα. Μέχρι τους Κικίλια και Μυλωνά θυμήθηκε ο πρώην άσος του Παναθηναϊκού…!

Για περισσότερα σχόλια και παρασκήνια από τη Σλοβενία follow me: @Sikose_to

 

Τελευταία Νέα