«Πραγματική ομάδα, ο ένας για τον άλλον!»

Βασίλης Παπαθεοδώρου
«Πραγματική ομάδα, ο ένας για τον άλλον!»

bet365

Ο Νίκος Ζήσης άφησε στην άκρη τους 6 πόντους και τις 11 ασίστ του και μίλησε για το μυστικό της επιτυχίας: Την ομαδικότητα. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

«Ξέραμε ότι παίζαμε χωρίς την ηγέτη μας (σ.σ. Βασίλης Σπανούλης). Βλέποντας τον τραυματισμό του, σαστίσαμε. Είχαμε 2 ημέρες να προετοιστούμε απέναντι σε μία ομάδα με προβλήματα, έπαιζε το τελευταίο χαρτί της. Ξέραμε ότι θα έμπαινε δυνατά» είπε αρχικά ο 30χρονος γκαρντ τους Ούνικς Καζάν και συνέχισε: «Δείχνουμε ότι είμαστε πραγματική ομάδα, παίζουμε ο ένας για τον άλλον. Έχουμε τη ευκαιρία για κάτι καλό. Τελείωσε, προκριθήκαμε. Σε λιγότερο από 24 ώρες αντιμετωπίζουμε μία μεγάλη ομάδα, η οποία ουσιαστικά παίζει στην έδρα της. Πρέπει να πέσουν οι τόνοι, να προετοιμάσουμε το ματς με την Ιταλία.

Μιλώντας επί προσωπικού, σχολίασε πως «ήθελα να βοηθήσω, ήξερα πως θα περάσουμε πολλές καταστάσεις απ' τα χέρια μου απ' τη στιγμή ο έλειπε ο Βασίλης. Είμαι στην ομάδα 10 χρόνια, όσο περνάνε τα χρόνια πλησιάζει και το τέλος μου στην Εθνική. Θέλουμε να κάνουμε κάτι μεγάλο. Δε με νοιάζουν τα ατομικά ρεκόρ», ενώ αναφορικά με την αντίδραση όλων στην απουσία του VSpan κατέληξε:

«Ήταν σημαντικό να ξεαγχωθεί ο ίδιος κι όλοι μας, ότι μπορούμε και χωρίς αυτόν. Φυσικά τον περιμένουμε γρήγορα κοντά μας. Πλήρεις μπορούμε να πετύχουμε κάτι πολύ καλό».

 

Τελευταία Νέα