Καθαρή η μαγνητική του Σπανούλη

Βασίλης Παπαθεοδώρου
Καθαρή η μαγνητική του Σπανούλη

bet365

Ο Σπανούλης πονάει, αλλά η μαγνητική του ήταν καθαρή. Παρόλα αυτά δύσκολα και με Ιταλία. Παρών με Τουρκία ο Μπουρούσης. ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗ ΣΛΟΒΕΝΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΠΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ.

Απ' τη στιγμή που τελείωσε το ματς της Ελλάδας με τη Ρωσία, άπαντες είχαν στραμμένη την προσοχή τους στον Βασίλη Σπανούλη. Ο Λαρισαίος γκαρντ υποφέρει από διάστρεμμα και σήμερα περπατάει κανονικά. Όμως, πονάει και το πρήξιμο, παρότι μειώνεται, δεν έφυγε. Όλοι ξέρουν ότι το ρίσκο είναι μεγάλο και δεν το παίρνει κανείς... Μόνο ο ίδιος ο παίκτης. Ωστόσο, το γεγονός ότι άρχισε να περπατάει κανονικά είναι καλό σημάδι εν όψει συνέχειας.

Πάντως, προκειμένου να επιβεβαιώσουν πως όντως η κατάστασή του δεν είναι σοβαρή, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία, η οποία, όντας καθαρή, έδωσε το κατάλληλο συναίσθημα ανακούφισης. Έστω κι αν είναι δύσκολη κι η συμμετοχή του απέναντι και στην Ιταλία (8/9).

Αυτό επιβεβαιώνει ό,τι γράψαμε χθες στο Twitter, όπως μπορείτε να διαβάσετε παρακάτω:

Επιβεβαίωσε κι η ΕΟΚ

Για την κατάστατη της υγείας του VSpan ενημέρωσε κι η Ομοσπονδία, αναφέροντας πως «ο Βασίλης Σπανούλης υποβλήθηκε σήμερα σε παρακλινικές εξετάσεις. Τα αποτελέσματα επιβεβαίωσαν την αρχική διάγνωση για τον τραυματισμό του στη δεξιά ποδοκνημική. Ο παίκτης συνεχίζει να ακολουθεί θεραπευτική αγωγή...».

Πυρετό χθες ο Μπουρούσης, αλλά...

Τα προβλήματα, όμως, για την Εθνική δεν σταματούν στον Βασίλη Σπανούλη. Ο Γιάννης Μπουρούσης ανέβασε πυρετό χθες το βράδυ, ωστόσο, θα αγωνιστεί κανονικά κόντρα στην Τουρκία, καθώς σήμερα το πρωί του έπεσε.

Ο σέντερ της Ρεάλ Μαδρίτης είναι με αντιπυρετικά και θα βρεθεί απόψε στο παρκέ. Εξάλλου, ο ίδιος ο παίκτης γνωρίζει ότι πλέον δεν υπάρχει περιθώριο να απουσιάσει...

Follow me @sikose_to

 

Τελευταία Νέα