«Συνέπεια στο πλάνο για να έρθει η νίκη»

Gazzetta team
«Συνέπεια στο πλάνο για να έρθει η νίκη»

bet365

Για το παιχνίδι κόντρα στη Ρωσία (5/9) μίλησε ο συνεργάτης του Αντρέα Τρινκιέρι, Ηλίας Καντζούρης, που υπογράμμισε πως πρόκειται πολύ αθλητική ομάδα, που βγάζει ενέργεια στο παρκέ.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Ηλία Καντζούρης στην επίσημη ιστοσελίδα της ομοσπονδίας:

«Η Ρωσία αντιμετωπίσει μια νέα κατάσταση, με την έννοια ότι τα δεδομένα άλλαξαν το καλοκαίρι με τη έλευση στην Εθνική του Κιριλένκο και του Χριάπα που είχαν τα κλειδιά της ομάδας. Τώρα βασίζεται περισσότερο στον Σβεντ, ο οποίος έχει το διπλό ρόλο του δημιουργού και του εκτελεστή. Δίπλα του βρίσκονται και κάποια άλλα παιδιά από την παλιά φρουρά όπως ο Φριντζόν και ο Μόνια. Συνολικά είναι μια αθλητική ομάδα που βγάζει ενέργεια στο παρκέ, πηγαίνει πολύ στον αιφνιδιασμό, πρωτεύοντα ή δευτερεύοντα, χρησιμοποιεί πολύ το πικ εντ ρολ. Θα πάνε όλοι οι παίκτες της στο επιθετικό ριμπάουντ. Χρειάζεται μεγάλη αυτοσυγκέντρωση από την πλευρά μας και συνέπεια στο πλάνο που έχουμε για να φτάσουμε στο θετικό αποτέλεσμα που θέλουμε».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

Τελευταία Νέα