Σλούκας: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Σλούκας: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

Gazzetta team
Σλούκας: «Έτοιμοι όταν πρέπει»

bet365

Ο Κώστας Σλούκας μίλησε για τις δύο ήττες της Εθνικής στο Ουλμ, εξήγησε πως πρέπει ο ίδιος και οι συμπαίκτες του να βελτιώσουν τα λάθη τους και τόνισε πως η Εθνική θα είναι έτοιμη όταν πρέπει.

Ο αριστερόχειρας γκαρντ αναφέρθηκε, κατά την διάρκεια της άφιξης της ομάδας από το Ουλμ, στα τρία ματς επί γερμανικού εδάφους, στα παιχνίδια του Ακρπόπολις που έρχονται, αλλά και στο ότι η ομάδα θα είναι έτοιμη στο τζάμπολ του Ευρωμπάσκετ.


Ο διεθνής γκαρντ μίλησε για:

Τις δύο ήττες στη Γερμανία: «Όλα είναι μέσα στο πρόγραμμα της προετοιμασίας. Οι σφαλιάρες σίγουρα είναι μάθημα, πρέπει να δούμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε στη συνέχεια».

Το εάν αυτές οι ήττες είναι «δώρο» στο χρονικό σημείο που ήρθαν: «Δώρο μια ήττα δεν μπορούμε να την πούμε, αλλά σίγουρα πρέπει να καθίσουμε να μελετήσουμε τα λάθη μας και να βελτιωθούμε».

Το τουρνουά Ακρόπολις-Eurobank που κάνει τζάμπολ την Τρίτη (27/8): «Είναι τρία πολύ δυνατά φιλικά και θα πρέπει να τα αντιμετωπίσουμε πλέον με τη δέουσα σημασία γιατί το Ευρωμπάσκετ πλέον είναι πολύ κοντά».

Τα περιθώρια βελτίωσης της ομάδας: «Κάθε μέρα που περνάει η ομάδα βελτιώνεται μέσα από παιχνίδια, μέσα από προπονήσεις από το βίντεο και θα είναι έτοιμη όταν πρέπει».

 

Τελευταία Νέα