Πρίντεζης: «Ένα μικρό σοκ»

Gazzetta team
Πρίντεζης: «Ένα μικρό σοκ»

bet365

Ο Γιώργος Πρίντεζης παραδέχτηκε πως οι ήττες από Σκόπια και Βοσνία αποτέλεσαν ένα μικρό σοκ και τόνισε πως στόχος είναι η βελτίωση.

Η Εθνική Ελλάδος ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις της στο τουρνουά του Ουλμ με 1 νίκη και 2 ήττες και επιστρέφει στην Αθήνα τη Δευτέρα (26/8) με την προετοιμασία να μπαίνει στην τελική ευθεία.

«Ήταν τρία φιλικά λίγο... περίεργα, γιατί στα δύο πρώτα δεν παρουσιαστήκαμε όπως έπρεπε. Κερδίσαμε πολλές εμπειρίες, μάθαμε πολλά και αντιδράσαμε μετά τις δύο ήττες. Παίξαμε καλύτερα στον τρίτο αγώνα ως ομάδα σε άμυνα και επίθεση. Έχουμε τρία ακόμη φιλικά, έχουμε 10 μέρες μπροστά μας μέχρι το Ευρωμπάσκετ και θα πρέπει να τα εκμεταλλευτούμε ώστε να γίνουμε καλύτεροι. Όλοι οι παίκτες εδώ έχουν την εμπειρία και το επίπεδο να εξαλείψουν τις όποιες αδυναμίες στο διάστημα που απομένει. Ήταν ένα μικρό σοκ για εμάς οι δύο ήττες. Δεν μπορώ να πω ότι μας άφησαν αδιάφορους. Παραδειγματιστήκαμε, είδαμε τι φταίει και αυτό που θέλουμε πια είναι να δείξουμε στα φιλικά που απομένουν το πρόσωπο που πραγματικά περιμένουν όλοι από εμάς» δήλωσε ο Έλληνας φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα της ΕΟΚ.

 

Τελευταία Νέα