Γεωργαλλής: «Το 100% για τον Κολοσσό»

Γεωργαλλής: «Το 100% για τον Κολοσσό»

Χρήστος Μιχαηλίδης
Γεωργαλλής: «Το 100% για τον Κολοσσό»

bet365

Ο Γιάννης Γεωργαλλής θα αγωνιστεί με τα χρώματα του Κολοσσού για τέταρτη συνεχή χρονιά και δεν έκρυψε την επιθυμία του για να συμβάλλει στις προσπάθειες των «θαλασσί».

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα συνεχίσω την καριέρα μου στον Κολοσσό, είναι κάτι που το θέλαμε όλοι. Για την ομάδα μας αυτή θα είναι μία μεταβατική χρονιά και θέλω να βοηθήσω από την πλευρά μου ώστε να πετύχουμε τους στόχους μας. Το ρόστερ μας δεν έχει ακόμη κλείσει, κάτι που θα γίνει σύντομα, οπότε και θα μπορέσουμε να δουλέψουμε για να οδηγήσουμε τον Κολοσσό σε μία πετυχημένη πορεία. Ο στόχος μου είναι να δίνω το 100% των δυνάμεων μου σε κάθε παιχνίδι και όλοι μαζί να οδηγήσουμε ψηλά τον Κολοσσό», δήλωσε ο Ροδίτης φόργουορντ στην επίσημη ιστοσελίδα του Κολοσσού ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε:

«Θεωρώ ότι το φετινό πρωτάθλημα θα είναι στα ίδια επίπεδα με το περσινό και θα πρέπει να δουλέψουμε σκληρά στην περίοδο της προετοιμασίας για να είμαστε έτοιμοι στα επίσημα παιχνίδια του κυπέλλου και κυρίως του πρωταθλήματος. Στην προσπάθεια μας αυτή θα χρειαστούμε τη βοήθεια των φιλάθλων μας. Για μία ακόμη χρονιά ζητάμε τη στήριξη τους, πρέπει να έρθουν στο γήπεδο και να μας βοηθήσουν να πετύχουμε τους στόχους μας».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα