«Ρεαλιστικός στόχος τα playoffs»

Φάνης Παναγιώτου
«Ρεαλιστικός στόχος τα playoffs»

bet365

Το Νο 1 του φετινού ντραφτ, Άντονι Μπένετ, μίλησε για τους στόχους των Κλίβελαντ Καβαλίερς, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε στον τραυματισμό του, αλλά και τη… θέση του στο παρκέ.

«Είμαι κόμπο φόργουορντ υποθέτω. Απλώς είμαι φόργουορντ. Όταν βρίσκομαι στο παρκέ θα προσπαθώ να βοηθήσω με όποιον τρόπο μπορώ. Δεν νιώθω ότι έχει κάποιος ξεκάθαρη θέση πλέον και είναι απλώς σμολ φόργουορντ και μπορεί να κάνει μόνο ένα-δύο πράγματα στο παρκέ. Το βασικό είναι να μπορείς να παίξεις σε πολλές θέσεις. Απλώς βγαίνεις στο παρκέ και παίζεις μπάσκετ», ήταν πρώτα λόγια του Άντονι Μπένετ, σχετικά με το… ποιά τελικά είναι θέση του.

Για τους στόχους των Καβαλίερς ξεκαθάρισε πως: «Αν όλα πάνε καλά θα μπούμε στα playoffs. Έχουμε σπουδαίους χαρακτήρες, σπουδαίους παίκτες και εξαιρετικό προπονητικό επιτελείο. Όλοι θέλουν το καλύτερο για τους εαυτούς τους και πιστεύω ότι τα playoffs είναι ένας ρεαλιστικός στόχος. Από εκεί και πέρα, δικός μου στόχος είναι να κερδίσω το βραβείο του ρούκι της χρονιάς»

Το Νο 1 του φετινού ντραφτ αναφέρθηκε και στην εγχείρηση που έκανε πρόσφατα: «Όσο περνάει ο καιρός ωστόσο αισθάνομαι καλύτερα. Δεν ξέρω ακόμα πότε θα ξαναπαίξω μπάσκετ, δεν θέλω να δώσω προθεσμίες στον εαυτό μου, αλλά όλα πάνε καλά. Ελπίζω ότι στο τέλος του μήνα θα μπορώ να παίξω, αλλά ποτέ δεν ξέρεις».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

NBA Τελευταία Νέα