«Μεγάλο το συμβόλαιο για να το αρνηθεί ο Παπαπέτρου»

«Μεγάλο το συμβόλαιο για να το αρνηθεί ο Παπαπέτρου»

Φάνης Παναγιώτου
«Μεγάλο το συμβόλαιο για να το αρνηθεί ο Παπαπέτρου»
Ο μέχρι πρότινος προπονητής του Γιάννη Παπαπέτρου στο Τέξας, Ρίκι Μπαρνς, μίλησε για τη μεταγραφή του νεαρού στον Ολυμπιακό και υπογράμμισε πως η οικογένεια του παίκτη δεν μπορούσε να πει «όχι» στην «ερυθρόλευκη» προσφορά.

«Πρέπει να είμαστε χαρούμενοι για τον “Πάπι” και την οικογένειά του. Όλοι μας του ευχόμαστε τα καλύτερα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ήθελε να είναι εδώ, στο κολέγιο του Τέξας, και ότι θα χρειαζόταν κάτι πολύ… σημαντικό για να μην έρθει. Κι αυτό ακριβώς συνέβη», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρίκι Μπαρνς, στην ιστοσελίδα της ομάδας του κολεγίου του Τέξας.

Ο πρώην -πλέον- τεχνικός του Γιάννη Παπαπέτρου συμπλήρωσε πως: «Η ελληνική ομάδα προσέγγισε τον “Πάπι” και την οικογένειά του ξανά αυτή την εβδομάδα, λίγες μέρες πριν το προγραμματισμένο του ταξίδι για να επιστρέψει στο κολέγιο. Ο Ολυμπιακός πρότεινε ένα συμβόλαιο που ικανοποίησε τις ανάγκες και τις επιθυμίες της οικογένειάς του. Στο τέλος, το συμβόλαιο ήταν πολύ μεγάλο για να το αρνηθούν ο ίδιος και η οικογένειά του στην κατάσταση που είναι».

«Προφανώς θα μας λείψει πολύ, όχι μόνο σαν παίκτης μπάσκετ, αλλά και σαν άνθρωπος. Εγώ προσωπικά το λατρεύω αυτό το παιδί και το τι άνθρωπος έχει γίνει», κατέληξε ο Ρίκι Μπαρνς.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα