Στον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου

Στον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου

Gazzetta team
Στον Ολυμπιακό ο Παπαπέτρου
Ο Γιάννης Παπαπέτρου είχε ενημερώσει πως θα συνέχιζε την καριέρα του στο κολέγιο του Τέξας, αλλά ο Ολυμπιακός απέσπασε το «ναι» του 19χρονου φόργουορντ, ο οποίος υπέγραψε για πέντε χρόνια στους Πειραιώτες.

Το σίριαλ με τον Γιάννη Παπαπέτρου είχε θετική κατάληξη για την ομάδα του Πειραιά μιας και ο παίκτης, ο οποίος είχε ενημερώσει προ ημερών πως θα συνέχιζε στο κολέγιο του Τέξας, αποδέχτηκε το τελικά το πενταετές συμβόλαιο που του προσέφερε ο Ολυμπιακός. Ο Παπαπέτρου έκανε πολύ καλές εμφανίσεις με την Εθνική Νέων Ανδρών στο Ευρωμπάσκετ της Εσθονίας και σε συνδυασμό με τις εμφανίσεις του στην πρώτη του χρονιά στο κολέγιο είχε τραβήξει την προσοχή του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Εκεί που όλα έδειχναν λοιπόν πως ο 19χρονος φόργουορντ με την Εθνική Νέων Ανδρών θα επέστρεφε στις ΗΠΑ και στο κολέγιο του Τέξας, ο Ολυμπιακός τα βρήκε μαζί του και ανακοίνωσε τη συμφωνία το βράδυ της Τρίτης (20/8). Ο Παπαπέτρου είναι ο δεύτερος παίκτης που αποκτούν οι Πειραιώτες από την Εθνική Νέων Ανδρών καθώς το πρωί ανακοινώθηκε και η συμφωνία με τον Δημήτρη Αγραβάνη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός αναφέρει:

Η ΚΑΕ Ολυμπιακός ανακοινώνει τη συμφωνία της με τον Ιωάννη Παπαπέτρου. Ο Έλληνας φόργουορντ θα φορά την «ερυθρόλευκη» φανέλα για τα επόμενα πέντε χρόνια.

Who is who
Hμ. Γεν.: 30/03/1994
Τοπ. Γεν.: Πάτρα
Ύψος: 2.06
Πρ. Ομάδες: University of Texas

UNIVERSITY OF TEXAS
Αγ. Π. XΡ. 2π. 3π. Βολ. Επ.Ρ. Αμ.Ρ. Ρ. Ασ. Κλ. Τ.
34 8.3 24:30 96/222 33/92 56/96 48 100 148 41 20 24

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα