Αγώνας δρόμου για Μπαρνιάνι
Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google Η πνευμονία συνεχίζει να ταλαιπωρεί τον Αντρέα Μπαρνιάνι που προσπαθεί να επιστρέψει στην προετοιμασία της Ιταλίας όσο πιο γρήγορα γίνεται.
Ο Αντρέα Μπαρνιάνι άφησε την προετοιμασία της Ιταλίας (αντίπαλος της Ελλάδας) εν όψει του Eurobasket της Σλοβενίας (4-22/09) καθώς ταλαιπωρείται από λοίμωξη του αναπνευστικού.
Ο ίδιος μέσω twitter εξέφρασε τη στενοχώρια του κι ελπίζει να επιστρέψει πριν την πρεμιέρα του Ευρωπαϊκού: «Είναι κρίμα που δεν είμαι με την εθνική ομάδα. Είμαι στο σπίτι και προσπαθώ να γίνω καλά όσο πιο γρήγορα γίνεται».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
