Λιανός: «Ο Αγραβάνης δεν παραχωρείται»

Gazzetta team
Λιανός: «Ο Αγραβάνης δεν παραχωρείται»
Ολυμπιακός και Πανιώνιος φέρονταν να βρίσκονται κοντά σε συμφωνία για τον Δημήτρη Αγραβάνη, αλλά ο Ηλίας Λιανός έβαλε τέλος στο θέμα και ο Έλληνας φόργουορντ θα παραμείνει και τη νέα σεζόν στους «κυανέρυθρους».

Οι Πειραιώτες φέρονταν να τα έχουν βρει σε όλα με την ομάδα της Νέας Σμύρνης για τον 19χρονο φόργουορντ, αλλά τελικά, όπως δήλωσε ο Ηλίας Λιανός στο superbasket.gr, ο Αγραβάνης θα μείνει και τη νέα σεζόν στον Πανιώνιο.
«Επαναλήφθηκε κάτι ανάλογο, που είχε γίνει πέρυσι με τον Καββαδά. Ο Πανιώνιος για τον Αγραβάνη ζήτησε 150.000 ευρώ, ο Ολυμπιακός είπε ότι δίνει 125.000 ευρώ, όσα είναι το μπάι-άουτ του παίκτη το επόμενο καλοκαίρι, και εμείς το δεχτήκαμε, τη στιγμή, που θα γινόταν κάποιος διακανονισμός με το παιδί. Ενώ υπήρχε διορία μέχρι χθες το βράδυ, ο Ολυμπιακός δεν εμφανίστηκε για να ολοκληρώσει το ντιλ. Εμείς θέλοντας να έχουμε μία καλή συνεργασία, δώσαμε διορία μέχρι σήμερα το απόγευμα. Δυστυχώς δεν υπήρξε ούτε καν η στοιχειώδης ευγένεια να μας απαντήσουν. Μετά από όλα αυτά, ο Αγραβάνης δεν παραχωρείται και το θέμα τελειώνει εδώ» είπε ο Ηλίας Λιανός και έτσι φαίνεται πως το θέμα τελειώνει εδώ και ο Έλληνας φόργουορντ θα αγωνίζεται και τη νέα σεζόν στην ομάδα της Νέας Σμύρνης. .

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα