Ανανέωσαν... 9 στον Πρωτέα

Φάνης Παναγιώτου
Ανανέωσαν... 9 στον Πρωτέα

bet365

Ο Πρωτέας Βούλας ολοκληρώνει το ρόστερ του ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου και μετά τις μεταγραφές, σειρά παίρνουν οι ανανεώσεις.

Αναλυτικά:

Το γυναικείο τμήμα Μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας, ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τις αθλήτριες, Δήμητρα Μπαρμπερίδου , Αγγελική Νικολοπούλου, Μαρία Τετενέ, Κωνσταντίνα Κύρου, Έφη Βλάχου, Μαριέλα Φασούλα, Ειρήνη Στυλιαρά, Πηνελόπη Παυλοπούλου, Χριστίνα Κίτσιου και έπεται συνέχεια.

Ευχόμαστε σε όλες τις αθλήτριες να έχουν μια σεζόν γεμάτη υγεία, συνεχίζοντας αυτό που κατάφεραν πέρυσι, με την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος και του πρωταθλήματος της Α2 αήττητες και στην Α1 μπάσκετ γυναικών την εφετινή σεζόν.

Η αρχηγός της ομάδας Δήμητρα Μπαρμπερίδου δήλωσε για την έβδομη συνεχόμενη σεζόν της στην ομάδα: «Οδεύω επίσημα στον έβδομο χρόνο στην ομάδα. Είμαι πολύ ευλογημένη που ανήκω στην οικογένεια του Πρωτέα. Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον Πρόεδρο της ομάδας, τον κύριο Βασιλειάδη, για την στήριξη του όλα αυτά τα χρόνια, καθώς και τον προπονητή μου, Αλέκο Δάγλα για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε ακόμη μια χρονιά, ώστε να είμαι μέλος του πληρώματος του. Σαν αρχηγός του Πρωτέα θα ήθελα να ευχηθώ καλή χρονιά στις συμπαίκτριες μου που συνεχίζουμε μαζί και να καλωσορίσω την Λολίτα Λύμουρα, που με το αδιαμφισβήτητο μπασκετικό της ταλέντο και την εμπειρία της, θα βοηθήσει σημαντικά μαζί με την ξένη μας Shanika Freeman, την πορεία της ομάδας μας στα σαλόνια της Α1. Τέλος θα ήθελα να ευχηθώ καλή συνέχεια στον Αντώνη Κουρμούλη που δεν θα βρίσκεται κοντά μας και να καλωσορίσω τον νέο μας γυμναστή κύριο Γιάννη Παπαγεωργίου, που σίγουρα η εμπειρία του ως προπονητικό μέλος της Εθνικής Ανδρών δηλώνει την αξία του».

Η Μαρία Τετενέ με τη σειρά της είπε: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα στην ομάδα, χαίρομαι που με εμπιστεύτηκαν για ακόμη μια χρονιά. Το προπονητικό τιμ είναι πολύ καλό, δουλεύουμε πολύ σκληρά και οι στόχοι για την επόμενη σεζόν είναι υψηλοί».

Η Έφη Βλάχου δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας της: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην ομάδα μετά από επιθυμία και των δύο, μετά και από την κατάκτηση την περυσινή σεζόν του πρωταθλήματος της Α2 και του κυπέλλου Ελλάδος. Ευχαριστώ τον κύριο Δάγλα για την εμπιστοσύνη που έδειξε στο πρόσωπο μου, τον κύριο Βασιλειάδη τον Πρόεδρο της ομάδας και την διοίκηση που ήταν συνεχώς δίπλα μας, γιατί η προσπάθεια τους είναι παράδειγμα προς μίμηση για όλες τις ομάδες. Θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό ώστε να εκπληρωθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας».

Η Κωνσταντίνα Κύρου αναφέρθηκε στην ανανέωση της λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ ευχαριστημένη που θα είμαι και φέτος στην ομάδα. Συνεχίζουμε να στοχεύουμε ψηλά όπως και πέρυσι. Το προπονητικό τιμ είναι πάρα πολύ καλό, δουλεύουμε σκληρά και προσπαθούμε πάντα για το καλύτερο»

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα