Οριστικά με -2!

Οριστικά με -2!

Gazzetta team
Οριστικά με -2!
Το ΑΣΕΑΔ απέρριψε την προσφυγή του Ολυμπιακού και έτσι οι Πειραιώτες θα αρχίσουν το νέο πρωτάθλημα με -2 βαθμούς.

Μετά τα όσα είχαν γίνει στον τρίτο τελικό του πρωταθλήματος κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ και την οριστική διακοπή του, στους Πειραιώτες είχε επιβληθεί ποινή αφαίρεσης 2 βαθμών από το νέο πρωτάθλημα, τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών και χρηματικό πρόστιμο ύψους 27.800 ευρώ. Οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν προσφυγή στο ΑΣΕΑΔ το οποίο την απέρριψε και πλέον ισχύει κανονικά η πρωτόδικη ποινή των -2 βαθμών.

Η ποινή που είχε επιβληθεί στους Πειραιώτες ήταν η εξής:

Επιβάλλεται στην ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Σ.Φ.Π. ΚΑΕ: α) για επεισόδια εντός γηπέδου αλλά εκτός αγωνιστικού χώρου κατά τη διάρκεια του αγώνα ποινή αποκλεισμού τριών (3) αγωνιστικών ημερών (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 4.400,00€, β) για ρίψη αντικειμένων επικίνδυνων για τη σωματική ακεραιότητα παικτών, διαιτητών, παραγόντων κ.λ.π. ποινή αποκλεισμού μίας (1) αγωνιστικής ημέρας (κεκλεισμένων των θυρών) και πρόστιμο 10.000,00€, γ) για το υβριστικό σύνθημα κατά φυσικού προσώπου με έγγραφη προειδοποίηση, επίπληξη και πρόστιμο 1.400,00€, δ) για τα υβριστικά συνθήματα με αποδέκτες μη φυσικά πρόσωπα που δεν συνιστούσαν προσβολή εθνικών συμβόλων, πρόστιμο 1.000,00€ και ε) για οριστική διακοπή αγώνα εξαιτίας επεισοδίων που καθιστούσαν αδύνατη τη διεξαγωγή του, ποινή αφαίρεσης δύο βαθμών (2) από το βαθμολογικό πίνακα του οικείου Πρωταθλήματος και πρόστιμο 11.000,00€, κατά τον αγώνα Πρωταθλήματος με τον ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ της 12-6-2013.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα