Συνεχίζει με Δάγλα ο Πρωτέας

Φάνης Παναγιώτου
Συνεχίζει με Δάγλα ο Πρωτέας

bet365

Την ανανέωση της συνεργασίας του με τον Αλέκο Δάγλα ανακοίνωσε ο Πρωτέας Βούλας.

Αναλυτικά:

Το γυναικείο τμήμα μπάσκετ του Πρωτέα Βούλας ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας του με τον προπονητή, Αλέκο Δάγλα, ο οποίος για τρίτη συνεχόμενη σεζόν θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας.

Η επιτυχημένη συνταγή δεν αλλάζει κι έτσι ο προπονητής που έφερε στον σύλλογο τον πρώτο τίτλο στην ιστορία του, με την κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδος Μπάσκετ Γυναικών 2013, στο F4 του Βόλου, θα βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας και την εφετινή σεζόν στην Α1, όπου με πολύ δουλειά, υπομονή και όμορφο μπάσκετ ευελπιστούμε να την δούμε ακόμη ψηλότερα.

Ο Αλέκος Δάγλας δήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που για τρίτη συνεχόμενη χρονιά συνεχίζω στην ομάδα του Πρωτέα Βούλας . Είμαι πολύ ευχαριστημένος με όσα έχουμε κάνει ως τώρα. Παρόλο που η ομάδα τις δύο πρώτες χρονιές δεν κατάφερε να πετύχει τους στόχους της αυτό δεν μας απογοήτευσε, δουλέψαμε και η περυσινή χρονιά ήταν η ανταμοιβή αυτής της προσπάθειας , με την άνοδο της ομάδας στην Α1 , αλλά και την κατάκτηση του Κυπέλλου που είναι μια πολύ μεγάλη επιτυχία για τον σύλλογο.

Η ομάδα όλα αυτά τα χρόνια έχει συγκεκριμένο πλάνο και φιλοσοφία, ώστε να μπορέσουμε να έχουμε μια ομάδα ανταγωνιστική , να παίζει όμορφο μπάσκετ, να το ευχαριστιέται ο κόσμος και το πιο σημαντικό, είναι η ομάδα να δουλέψει πολύ σωστά στις υποδομές και να προωθήσει κάποια παιδιά νέα, τα οποία σιγά σιγά θα στελεχώσουν την ομάδα και θα γίνουν οι βασικοί πρωταγωνιστές τα επόμενα χρόνια για την Γυναικεία μας ομάδα. Επίσης θα πρέπει να αναφερθεί το πολύ υψηλό επίπεδο όλου του προπονητικού τιμ που εργάζεται για την ομάδα, ενώ τέλος θα ήθελα να ευχαριστήσω την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνει και την άψογη συνεργασία που έχουμε όλα αυτά τα χρόνια και πιστεύω τα καλύτερα έρχονται».

 

Α1 ΜΠΑΣΚΕΤ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα