Στο Ρέθυμνο ο Καλαμπόκης

Στο Ρέθυμνο ο Καλαμπόκης

bet365

Ο Γιάννης Καλαμπόκης θα συνεχίσει την καριέρα του με την φανέλα του Ρεθύμνου για τα επόμενα δύο χρόνια. Απέκτησαν και Λάμπρο Αντωνόπουλο οι Κρητικοί.

Το Ρέθυμνο προχώρησε στην απόκτηση του Γιάννη Καλαμπόκη, ενώ έκανε δικό του και τον 22χρονο Λάμπρο Αντωνόπουλο για την επόμενη τριετία.

Η ανακοίνωση για τον 35χρονο γκαρντ: «Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Γιάννη Καλαμπόκη! Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα 2 χρόνια με τον αθλητή Γιάννη Καλαμπόκη που αγωνίζεται στη θέση guard, γεννημένος στις 19/08/1978 με ύψος 1,95».

«Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία με τον αθλητή Λάμπρο Αντωνόπουλο. Η ΚΑΕ Ρέθυμνο Aegean ανακοινώνει την συνεργασία της για τα επόμενα 3 χρόνια με τον αθλητή Λάμπρο Αντωνόπουλο που αγωνίζεται στις θέσεις 1,2,3, γεννημένος στις 22/04/1990 με ύψος 1,99», αναφέρει η ανακοίνωση για τον 22χρονο αθλητή.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα