(Έτσι) Επέστρεψε ο Μάικ!

(Έτσι) Επέστρεψε ο Μάικ!

Gazzetta team
(Έτσι) Επέστρεψε ο Μάικ!

bet365

Ο Μάικ Μπατίστ είναι οριστικά πλέον ξανά παίκτης του Παναθηναϊκού! Διαβάστε στο gazzetta.gr τι έκανε για να επιστρέψει...

Οι δρόμοι Παναθηναϊκού και Μπατίστ ενώνονται ξανά μετά από ενα χρόνο σε ένα deal άκρως συμφέρον και για τις δύο πλευρές. Ο Παναθηναϊκός βρίσκει μια σίγουρη και ποιοτική λύση (τουλάχιστον) 10-15 λεπτών στη θέση "5" ελαχιστοποιωντας το ρίσκο με την επένδυση του Κινέζου και μάλιστα κλείνει μια τρύπα με έναν παίκτη που ξέρει τα κατατόπια και τα... Πικ εν ρολ με τον Διαμαντίδη όσο κανείς.

Από την άλλη ο Μπατίστ πήρε μια απόφαση που καταδεικνύει πόσο πολυ ήθελε να γυρίσει ώστε να ρίξει την αυλαία της καριέρας τους τον τροπο που αρμόζει σε αυτή. Στο γήπεδο που δοξάστηκε και μεγαλούργησε, μπροστά στον κόσμο με τον οποίο δέθηκε και με τη διοίκηση που τον αντάμειψε για την προσφορά του.

Πώς όμως φτάσαμε στη συμφωνία;

Το gazzetta.gr αποκαλύπτει ότι ο Μάικ Μπατίστ δέχθηκε να επιστρέψει γυρίζοντας την πλάτη σε εκατοντάδες χιλιάδες ευρω! Και για έναν Αμερικανό είναι σπάνιο αυτό που έκανε ο Μπατίστ. Ενώ είχε επαφές και συζητήσεις με ευρωπαϊκές ομάδες που του πρόσφεραν εκατοντάδες χιλιάδες ευρώ περισσότερα, ο Μπατίστ είπε ΝΑΙ στην πρόταση ύψους 250.000 δολαρίων του τριφυλλιού αποδεχόμενος ουσιαστικά να γίνει ο πιο χαμηλόμισθος παίκτης του βασικού κορμού! Εφυγε δηλαδη ως ο πιο υψηλόμισθος πέρυσι και γυρίζει με το μίνιμουμ, δηλαδη το ποσό που θα λαμβάνουν περιπου οι "ρούκις" Γιάνκοβιτς και Παππάς! Για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά αρκεί το γεγονός ότι το συμβόλαιο του στη Φενέρ ήταν 5 φορές υψηλότερο...


Ο δεύτερος και πιο γνωστός όρος της συμφωνίας αφορά τον Νίκο Λώτσο. Ο Μπατίστ δέχθηκε να μείνει εκτός συμφωνίας ο ατζέντης που τον εκπροσωπεί εδώ και μια δεκαετία αφού ήταν απαράβατος όρος του Παναθηναϊκού μετά από όσα συνέβησαν πέρυσι.


Η συμφωνία τυπικά έγινε απευθείας κι αφού φυσικά είχαν προηγηθεί σε υψηλό επίπεδο επικοινωνίες και συζητήσεις για να λυθούν οι παρεξηγήσεις που είχαν προκύψει.
Τις επόμενες ώρες αναμένεται και η επίσημη ανακοίνωση του Παναθηναϊκού.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

BASKET LEAGUE Τελευταία Νέα