Μιλάει με «Σάρας» η Ζαλγκίρις Κάουνας

Μιλάει με «Σάρας» η Ζαλγκίρις Κάουνας

Γιάννης Ράμμας
Μιλάει με «Σάρας» η Ζαλγκίρις Κάουνας

bet365

Η Ζαλγκίρις Κάουνας του Ηλία Ζούρου βρίσκεται σε συζητήσεις με τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και τον κάλεσε να ολοκληρώσει την καριέρα του, φορώντας τη φανέλα της.

«Ο Σαρούνας αποτελεί ίνδαλμα για το λιθουανικό μπάσκετ κι εν γένει για το άθλημα. Αν αποφασίσει να κλείσει την καριέρα του εδώ, θα είμαστε πολύ χαρούμενοι μ' αυτό. Γνωρίζει την οικονομική κατάστασή μας, όπως εμείς γνωρίζουμε τις επιλογές του. Θα είναι τιμή μας, αν αποφασίσει να ολοκληρώσει την καριέρα του στο Κάουνας. Δεν έχει σημασία πότε, αν θα είναι την επόμενη χρονιά. Ο Άρβιντας είναι ένας απ' όλους όσοι επέλεξαν να κλείσουν την καριέρα τους στο Κάουνας. Εύχομαι ο Σαρούνας να συνεχίσει αυτή την παράδοση. Μιλήσαμε μαζί του και με τον εκπρόσωπό του. Ανεξαρτήτως πότε θα καταλήξει σε μία απόφαση, οι πόρτες μας είναι ανοιχτές» είπε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Έλληνα προπονητή στο περιθώριο της έναρξης της προετοιμασίας ο γενικός διευθυντής της λιθουανικής ομάδος, Παούλιους Μοτιεγιούνας.

Τα τελευταία χρόνια η ομάδα του Κάουνας έχει επιχειρήσει επανειλημμένως να υπογράψει τον «Σάρας» κι ευελπιστεί αυτή τη φορά η αναμονή της να λάβει τέλος.

 

Τελευταία Νέα